Tuesday, May 8, 2012

Paus Läge

Jag känner att jag tar lite paus nu för tillfället. Ytterligare förvecklingar på bostadsfronten har lett till nya komplikationer och läget känns inte så roligt just nu. Vi jobbar på att lösa problemen men just nu får nog alla krafter riktas mot detta.

15 comments:

Katarina said...

Desiree, helt rätt fokusera på det allra viktigaste nu. Usch, låter som det kommit grus i maskineriet angående er bostadssituation.

Vi, läsare är kvar här! Sänder dig en bamse och styrke kram!

Katarina

Taina said...

Styrkekramar till dig!!!

Annika said...

Förstår min vän!!!
Massor, massor, massor med kramar!!!!

Linnéa i Colorado said...

Stor kram. Jag tänker på er och hoppas att det löser sig snabbt.

Saltistjejen said...

Åneeej!! Hoppas sååå att det ska lösa sig för er på bästa sätt.
Många kramar!!!!

photobyjennie said...

Förstår dig......fokusera på det som kräver mest ju nu.

Vi läsare är kvar =)

Anne said...

Nej, nej inte mer förvecklingar nu. Förstår det tar all kraft och energi, verkligen jobbigt. Men det ordnar sig, på nåt sätt så löser det sig. Hoppas att det gör det snart så ni inte behöver leva med ovisshet och allt detta en längre tid. Försök äta och sova bra, försök tanka energi av våren och tänka positivt. Inte meningen låta som en hurtbulle, men försök hålla modet uppe så kommer det snart lösa sig. Jättetrist med såna här bekymmer, boendet är ju a och o. Tänker på dig! Styrkekramar!

Victoria said...

Oj, oj! Håller alla tummar för att det ska ordna sig, vet precis hur det är att sitta i er situation. Inte roligt alls.
Många, många kramar//Vic

Desiree said...

Tack så mycket allihop. Ert stöd känns bra. Vi kämpar för att hitta en lösning på allt då tiden tickar iväg samtidigt som vi inte får lån på banken då vi båda har kontrakt som är på väg att löpa ut. Man tror inte att det är sant men det känns just nu som om hela korthuset rasat ihop. Det där med credit score finns här med fast man inte tror att det finns. Känns bra så sjukt att allt händer samtidigt. Men hoppas hoppas att det finns någon lösning på allt detta.

Liz said...

Neeej, sa jobbigt! Hoppas verkligen att det loser sig och lycka till med allt! Sjalvklart ska din fokus nu ligga pa detta istallet for att tanka pa bloggen. Stor kram!

Anna, Fair and True said...

Förstår att bloggen inte är prio 1 direkt. Hoppas det ordnar sig! Har ni någon som kan gå i borgen för er?

Ulrika said...

Åh vad jobbigt!! Jag har sagt till några vänner att hålla utkik efter andrahandslägenheter. Vet inte om det kommer ge nåt men det är värt att dra i alla trådar. Hoppas det ska lösa sig snabbt!
Du har säkert sett de här men om inte så här är lite länkar i alla fall:

http://www.andrahand.se/
http://www.bostaddirekt.com/
http://www.bostadstjanst.com/en
http://www.hyrbostad.se/
http://www.bopunkten.se/annonser/stockholm/

Kram!
// Ullis

åsa i memphis said...

oj, jag har varit på semester (och före det var det deadline på jobbet) och inte läst senaste veckorna.... men det där med bostad pratade vi om i AL när jag var där över midsommar när jag inte visste var jag skulle hamna i världen. En av det där sakerna som jag inte fattar med Sthlm, min älskade stad, att det är så oerhört svårt att hitta boende... särskilt om man är "forskare med tidsbundet kontrakt". Jag minns mina konversationer med Nordea om "jag har en doktorstitel så jag borde vara attraktiv för arbetsmarknaden" men tyvärr skulle man väl aldrig flyttat från marknaden (köpt borätt och stannat i stan för alltid?).

Hoppas att det löser sig för er - både bostad och jobbmässigt! Även om det låter lite väl putslustigt vet jag att det kan ändra sig på en femöring och helt plötsligt har man jobb och bostad andra dagen när det dagen innan sett nattsvart ut. Jag önskar jag hade mer konkreta råd/erbjudanden men mina vänner är fasta boende i sthlm.... ev har jag ngt i uppsala . men det är ju långt pendlande.

många kramar och uppmuntrande tillrop från memphis. Här är marknaden nästan lika kass som för 2 år sen (-40% från 2007) men hyresrätter kan man ju hitta med ok "creditscore" som du vet.

skriver mejl snart.

Desiree said...

Tack igen allihop. Vi jobbar vidare på lösningar. Tyvärr accepterade de inte borgenärer. Vi hade väl räknat lite kallt med någon sådan nödlösning men det var blankt nej. Vi har några möjliga lösningar till att kolla upp. Tack igen som sagt för all pepp och många värdefulla tips och råd.
Kramar till er.

Pernilla said...

Hoppas det snart löser sig för er!
Kram