Monday, April 11, 2011

University of Texas Campus

Vi gjorde ett besök på campus området som jag nämde i mitt tidigare inlägg. Campus området stäcker sig över ett väldigt stort område. Ett vackert och grönt område.

Det är Texas Longhorns som är universitetets fotbollslag och som dominerar stort. Maskoten med Longhorns tjuren syns överallt.Lite fler bilder från campusområdet. Vackra byggnader.
Vi gjorde ett besök på campus butiken, Co-Op shoppen. Här fanns ALLT man kan tänka sig med Texas Longhors emblem. Fanns en hel sektion bara för husdjuren med matskålar, koppel, kläder osv för ditt husdjur. Hittade också roliga gummistövlar som såg ut precis som ett par cowboy boots.

Gatorna kring campus området har också Longhorns emblem på sina gatuskyltar.

Idag drar vi vidare västerut. Vi kommer att köra upp i det som kallas för Hill Country och sedan blir det I-10 som vi tar. Vi räknar med att hinna fram till Fort Stockton allternativt Alpine. Vi övernattar på något av dessa ställen innan vi dagen därpå fortsätter vidare för att nå våran första nationalpark, Big Bend. Vädret är så jäkla skönt just nu. Det är fantastiskt underbart att kunna gå runt i shorts och t-shirt om dagarna. Jag går omkring och är alldeles salig av lycka.

4 comments:

Katarina said...

Åh, vilka läckra gummi stövlar, dem skulle jag gilla att spateser arunt i! Ha en fortsatt bra dag!

Annika said...

SÅ kul att se dina bilder!
Desiree, ett par såna där gummistövlar borde du köpa!! Snacka om att du kommer vara ensam om dem i svedala.
COOLA!! GILLAR!!!
Campus ser så fint ut.
OCH det är nästan sommar i Texas va?
NJUUUT!!
OCH ha KUUUL!!!!
Kram!!

Marianne said...

Vilka läckra boots du har köpt! Tänk att den där byggnaden är i ROSA granit, häftigt.

Har ni åkt förbi sjukhuset där du föddes?

Åh, vad spännande att åka vidare nu till nya nationalparker! Ska bli så kul att se era foton därifrån. Är det steniga parker igen?

KRAM!

Charlie sa ... said...

Wow, vilka stövlar - håller med Annika. Hur coolt som helst att ha när det regnar. Mina Marimekkostövlar har jag fått många kommentarer för.

Vädret ser förträffligt ut. Sol, varmt och ledigt, det finns inget bättre!

Kram