Tuesday, May 10, 2011

Utmanad

Jag har fått en utmaning av Katta i Malaysia. Men det är inte vilken utmaning som helst! Hon vill att jag ska berätta åtta saker om sig själv. Lite klurigt att komma på åtta saker men jag kör på följande:

1. Älskar glass-absoluta favvon är Edy´s slow churned.

2. Jag funkar inte alls om jag får för lite sömn. Under 6 timmar går inte. Jag blir tjurig, tappar allt tålamod och går runt som en zombi.

3. Jag gillar inte fårostar som Chevre eller mögelostar förutom Brie om man skär bort de vita kanterna.

4. Tycker inte om snö och kyla, bara i begränsad mängd. Har otroligt svårt att stå ut med vintermörker. Bäst trivs jag i solen i någon öken som på de semestrar vi nyligen varit på. Då blommar jag upp som en liten kaktusblomma.

5. Jag äter allt på äpplen utom själva lilla pinnen.

6. Jag är otroligt närsynt men har linser för det mesta (-6.50 på båda ögonen).

7. Jag hatar att vara sjuk. Jag blir minst lika eländig som en man då jag är sjuk. Som tur är har jag ett starkt immunförsvar och är väldigt sällan sjuk.

8. Tycker att bananer ska vara lagom mogna. Inte övermogna med bruna prickar och inte heller gröna och stenhårda. Både päron och persikor ska vara krispiga. De får absolut inte vara så mogna så att de blir saftiga.

9. En bonus får det bli också. Kanel är något som jag älskar. Därför var jag självklart tvungen att prova denna kaneltandkräm nu när jag hittade den i USA. Den är riktigt god.Det nice:iga vädret har fortsatt idag och lär göra så imorgon också iallfall innan det börjar dra in lite regnskurar och svalare temperaturer.

Vidare så utmanar jag: Life in the Suburb

9 comments:

Saltistjejen said...

Hahaha jag gillar också frukt som är mer krispig än saftig.... :-)
Kaneltandkräm lät rätt äckligt måste jag säga... haha! Här är de ju galna i just cinnamon och jag tycker fortfarande det känns skumt att göra rent t ex toan med medel som luktar konstgjord kanel!!!
Oj nu ska vi se om jag kan fixa utmaningen också.
Stor KRAM och fortsätt njut av sommarvädret!!!

Katarina said...

Mmm, jag håller helt med när det gäller bananerna!

Kaneltandkräm, spännande, vi väntar för ett utlåtande! L. köpte hem en "grön tandkräm", mint,, gröna mintlöv i den,, brrrr, inte god!

Kul att läsa om dig!

Kram

Desiree said...

Saltis, jag älskar kanel men skulle nog inte vilja göra rent toan med det. Tycker nog det skulle förstöra lite av den goda smaken. KUl att du antar utmaningen.
Kram!

Katarina, den tandkrämen L köpte lät god och fräsh synd att du inte gillade den. Var det för mycket mint i den eller bara fel sorts mint?
Kram!

Millan said...

Haha vad skoj att lasa! Det ar faktiskt inte sa latt att veta vad man ska skriva nar man har atta saker pa sig!! Jag kan skriva under pa ratt manga av dina. Men jag ater inte appleskrotten och aven om jag alskar kanel sa undrar jag om jag skulle vilja borsta tanderna med den ;-).
Kram

Annika said...

Roligt.
jag ska försöka få till denna också!
jag är som du! Äter rubbet på äpplet förutom skaftet. har alltid ätit äpplen så...
Däremot får frukt gärna vara lite smått övermogen, eller nej, den ska vara perfekt. men absolut inte för kartig sas.
Kanel är ju stort här. Du måste ha varit i 7th Heaven då du bodde i US med alla kanelsmaker. Gillar du tuggummit? Har lite svårt för kanelsmak på just tuggummi, men jag har kanel på frukten i min yogurt varje dag...Mmmm...
Kramar!!!

Marie said...

Kaneltandkräm?! Det var nåt nytt! Jag älskar också kanel, men tandkräm.... njae...! :)

Anne-Marie said...

Kul att läsa om dina "egenheter". ;) Jag skrev också ihop en lista om mina. Bananerna känns igen. Precis likadan är jag. Kaneltandkräm har jag aldrig sett, men varför inte. Kramar!

Anne said...

Kul läsa och få ännu liten mer inblick i vem fina Desiree är. Jag trodde du gillade fårostar som chevre men där trodde jag fel. Kul som sagt att läsa denna lista och lära sig lite mer om dig. Fetaost förresten, tycker du om det?
Vad gäller frukten och hur den ska vara så håller jag helt och hållet med dig, så föredrar jag den också. Apropå kanel, tycker det är jättegott att sprinkla över kanel på flingor. Ett tips om du inte provat det (förutsatt att du äter flingor)

Skruttplutt said...

Hahah Jag har inte sett kaneltandkräm! Måste hålla utkik. Jag tänker på dig och Annika i DC varje gång jag handar nu! Så fort jag går förbi glassdisken!