Tuesday, July 24, 2012

Summer Days & Summer Nights

Nu känns det som om sommaren har kommit på riktigt. 25 grader och sol ska det vara idag och ett par dagar framåt iallafall. Njuuuuter till fullo. Solen glittar i det blå blå vattnet och Stockholm är så vackert. Idag blir det lite kortare arbetsdag då jag ska iväg och klippa och slinga håret. Jag har inte klippt det på evigheter och vill att det ska bli fint till bröllopet vi ska på senare i augusti.

Älskar när solen skiner och vattnet ligger spegelblankt som här. Nu är det inte många dagar kvar som jag kommer att cykla denna vägen till jobbet. Jag kommer som sagt sakna denna fina cykelväg genom staden men å andra sidan får jag betydligt närmre till jobbet från Solna. Jag får ta avstickare och göra fina cykelturer kring och i stan framöver.
 
Igår var kvällen riktigt fin och mild med ca 26 grader. Kändes otroligt skönt. Love it! Önskar att det kunde få vara så här betydligt längre. C hade gjort ett hästjobb och packat väldigt mycket av köket när jag kom hem. Vi bestämde oss för att lämna röran bland alla saker och flyttkartonger och ta oss en fin promenad i sommarkvällen. Gick längst med bryggorna och vattnet i Sjöstaden över till andra sidan. Satte oss ner och tog ett glas vin vid en av bryggrestaurangerna och bara njöt av den fina sommarkvällen.
 
En siluette i sommarhimmelen av Sofia kyrktorn. Känns som sagt riktigt underbart att sommaren är här nu!

7 comments:

Miss Marie said...

Härligt att sommarvädret har kommit till er nu! Jag måste också klippa håret, det börjar bli tovigt!

Lotta said...

Underbart! Sommarstockholm är helt helt fantastiskt. Jag vill hoppa in i dina bilder!

Älskar ert flyttupplägg också ;)

Sitter på tåget till Grand Central nu, två dagar i konferensrum väntar.

Kram!

Eleonor said...

Aaaaah vad jag langtar till Sverige nu!!! Men snart kommer vi :) Bara 3 manader kvar.. hehe

Desiree said...

Marie, känner mig helt klart som en ny människa med nyklippt och nyslingat hår. Skön känsla. Äntligen lite värme så att man kan gå i sina sommarkläder och bara njuta. Nere i Europa har det varit värmeböja har jag läst men här har det inte varit något sådan där riktig sommarvärme förräns nu.
Kram!

Lotta, ha en bra konferans. Hoppas den är både givande och trevlig. Hi hi ja ibland måste man tillåta sig lite paus från flyttbestyren :-)
Kramar!

Eleonor, åh vad kul att du har resa till Sverige inbokad. Oktober då alltså. Det kan ju vara riktigt fint då med höstlöven. Så spännande med allt som händer i era liv nu med nya huset och bebisen.
Kram!

Jane said...

åh vad härligt att sommarvädret har kommit! Njut!!
Kram!

Christina said...

Ahh, vilket ögongodis!!

Desiree said...

Jane, jag njuter till fullo. Underbart just nu.
Kram!

Christina, tack så mycket. :-)
Kramar!