Monday, July 16, 2012

Sommarkväll på Boule och Berså

 
Ni måste tro att jag är galen i Boule, hi hi, men igår blev det så att jag hamnade på ytterligare ett ställe med boule i Stockholm. Det blev dock inget boule spel utan bara en trevlig kvällsstund med vänner. Det här stället som heter Boule och Berså ligger precis vid Danvikstull som ligger väldigt nära ifrån oss i Sjöstaden. Det tog oss inte mer än 5 till 10 minuter att cykla hit. Efter middagen beslöt vi oss för att sluta upp med några vänner som redan satt här och som också bor i Sjöstan.


 Ett skönt avslut på måndag kväll och en bra början på veckan. Ett glas bubbel på en måndag kväll var inte dumt alls.:-)


 Det var en sådan där vacker sommarkväll som man bara känner att man måste ta till vara på. Detta blev en perfekt avslutning på en fin sommardag. Satt kvar tills det började skymma. Skönt att det sedan var nära hem. 


 Ett populärt ställe som ni ser inte bara för boule spel utan också för deras trevliga uteservering. De serverar även enklare rätter. Läget är vackert då det ligger alldeles vid vattnet. Man kan se många fina segelbåtar passera. En gång i timmen öppnas Danviksbron så att segelbåtarna ska kunna passera. 


Jag gillar de färgglada och fina skyltarna. Inte så långt till Gröna Lund vattenvägen som ligger precis på andra sidan. Det blir till att hitta och gå på upptäcksfärd för att finna nya fina smultronställen i närheten av Solna sedan.

5 comments:

Miss Marie said...

Desiree boulefantasten! ;) Vilket mysigt ställe! Alltid roligt när man hittar nya ställen i närheten av där man bor!

Lotta said...

Boule kan det aldrig bli för mycket av ;)
Jag har blivit supersugen efter dina inlägg!

Vilket läckert ställe. Fantastiskt direkt vid vattnet. Skyltarna är verkligen fina. Det påminner mig om några skyltar nära oss som jag borde fota.

Älskar sådana sköna sommarkvällar som ni hade igår!

Kram!

Desiree said...

Marie, ja jag gillar att gå på upptäcksfärd. Detta är som sagt ett väldigt mysigt ställe.
Kram!

Lotta, hi hi kanske inte. Det blev ändå inget boulspel igår utan bara ett gott glas med bubbel med vänner. Inte dumt att avsluta en vanlig måndagkväll med lite champange :-)
Det är underbart att ändå ta till vara på sommarkvällarna på det här sättet.
Kram!

Saltistjejen said...

Så mysigt!
Detta är verkligen Sommar-Sverige!
:-)
Kram!

Desiree said...

Saltis, ja det är så sant. Detta är verkligen sommar Sverige från en av sina allra bästa sidor.
Kram!