Sunday, July 29, 2012

Konsert Kväll

Jag har haft världens bästa helg känns det som. Mitt i allt flyttkaos och packande så har jag verkligen fått njuta och ha riktigt kul. Fredagkväll var konsert kväll med Lady Antebellum på Cirkus. Wow vilken konsert! Sådant drag och jag älskade att den hölls i en sådan här mindre lokal. Det blir en mycket mer intim upplevelse och man kommer bandet så mycket närmre. Verkade som om de också kände likadant. De berättade att de ofta spelar på stora arenor runt om i USA eftersom de blivit så stora där och tyckte det var jättekul att få spela på ett mindre ställe och verkligen kunna få ögonkontakt med sina fans på det här sättet. 

Konserten skulle ha varit på Skansen men de bytte lokal till Cirkus. Vet inte varför om de var osäkra på att vädret skulle hålla. Det blev dock en jättefin och solig kväll så det hade varit en underbar kväll för en utomhus konsert. Men det blev väldigt bra på Cirkus också. Vi hade ståplatser och stod bara ett par meter från scen. Jag fick dessutom reda på att en kompis skulle gå samma dag på denna konsert så vi slöt upp med henne och hennes gäng och hade jättekul tillsammans.

Vi tog båten över till Djurgården från Sjöstan. Tog med oss cyklarna på båten så att vi sedan kunde cykla hem efter konserten. En väldigt nice upplevelse i sig att kunna ta båten på det här sättet. Jag kan inte låta bli att visa upp detta fåniga kort på min C. Han ser ju bara så söt ut där han leker "Titanic" i fören på Emilie. Ett sådant där kort som jag tror alltid kommer få mig att le stort.


 Båthållplats. Gillar starkt att man kan åka båt som kommunalt transport medel i Stockholm.


 Charles, Dave och Hillary i Lady Antebellum. Fantastiskt bra drag. De höll verkligen igång och det märktes att de tyckte det var kul att spela denna kväll.De bjöd mycket på sig själva och körde en del grejer som var utanför det vanliga programmet.


 Jag är väldigt glad att jag lyckades få till en del bra foton. Folk fotade överallt och hela tiden med sina mobilkameror men tyvärr kom vakten fram och sa till att jag inte fick fota med min riktiga kamera. Jo jag kan förstå att det blir lite skillnad i bildkvalité jämfört med en mobilkamera. Men lite bilder lyckades jag sneaka till mig.

 Hillary har en otroligt bra röst. Hon är gift med trummisen i bandet. De spelade en stor variation på olika låtar. Allt från riktigt rockiga låtar till fina ballader.


Ganska ungt band som slagit igenom snabbt. 2006 sa de att de började köra ihop och nu har de redan hunnit med att vinna många fina och stora country awards i Nashville på country galan där. 

 
Förutom den fantastiskt bra konsertkvällen vi fick så slog lördagens möhippa alla rekord. Det var riktigt länge sedan jag hade så kul men jag tar mer om detta i nästa inlägg.

8 comments:

eastcoastmom said...

Wow vilka pics! Lady Antebellum är verkligen bra, en av de bästa country-crossover tycker jag. Mycket avis på att du var där!!!

Lotta said...

Måste erkänna att jag inte hört talas om bandet tidigare men nu -- I will check them out for sure!!

Härlig bild på en glad C :-)

Visst är det fantastiskt med båt som kommunalt färdmedel. I Solna kan ni åka med lilla Sjöfröken ;)

Ser fram emot att höra mer om möhippan!!

Kram!

Desiree said...

Eastcoastmom, ja riktigt bra. Jättekul att få se och höra dem live. De har tydligen blivit hur stora som helst i USA. Extra roligt att få uppleva dem på Cirkus som är en mindre lokal.
Kram!

Lotta, yes check them out. Gillar du lite rockig country så är det här väldigt bra. Nu har jag även bokat biljetter till Brad Paisley som kommer hit i november och spelar på Stockholm Waterfront. Ska bli riktigt kul. Ser redan fram emot detta jättemycket.
Kram!

Saltistjejen said...

Härligt!!!! Hade inte hört talas om Lady Antebellum tidigare men kollade in deras hemsida nu och lyssnade lite. Superbra!!!! Måste fråga M om han känner till dem. Han är ju den som är Countryälskaren här. :-)
Visst är just sådan här musik otroligt härlig att se och lyssna till Live! Jag tycke ofta att just countrymusiker är såååå otroligt skickliga! :-)
Härlig kväll ni fick!
Och hoppas nu ni får en fin vecka.
KRAM!

Desiree said...

Saltis, kul att du gillade deras musik. M borde nog känna till dem. De har blivit rätt stora snabbt. Jag satt uppe när de visade country galan live från Nashville här i våras och då fick de mycket bra utmärkelser. Men alltså Saltis ni MÅSTE ju någon gång här fram över ta en weekend i Nashville. M skulle ju älska detta. Flyga ner tidigt en lördag morgon och sedan tillbaka söndag eftermiddag. Gå runt bland barerna på Broadway. Nästan alla småställen har livemusik och man kan bara slinka in och lyssna på de som morgondagens blivande stora stjärnor och band. Eller så skulle ni boka biljetter så att ni kan få gå på Gran Ole Opry. Det skulle vara en upplevelse för livet speciellt för M.
Kram!

Liz said...

Ahhhhh vad avundsjuk jag blir. Jag alskar ju deras musik och har manga favoriter bland deras latar. Det ar jattekul att dom nu ocksa har blivit jattestora har, speciellt nar man lyssnat pa dom i nagra ar da dom annu inte var "jattestora". Kollade deras FB sida och dar sag jag att spelningen i Stockholm var den sista spelningen pa deras turne genom Europa, sa jag kan tanka mig att den var lite extra speciell och att dom gav allt! Kul att hora att ni gillade spelningen!

Sag i kommentaren ovan att ni aven ska se Brad Paisley, han kommer ocksa sakert att bli kanon!
Kramar!

Christina said...

Ha ha, gillar din Titanic-lekande man :-)
Måste kolla in det där bandet, alltid kul med nya musiktips!
Kram!

Miss Marie said...

Jag gillar Lady Antebellum, måste kolla om de spelar i München nån gång snart!