Friday, July 6, 2012

Semesterdag

Lite fler Stockholmbilder tagna i veckan som bjudit på underbart skönt sommarväder. Så här fina dagar får kameran följa med nästintill varje dag. Stockholm är som sagt en underbar sommarstad och jag har inget emot att få uppleva lite summer in the city.
Gelato bland det godaste som finns. Det ger äkta sommar feeling.

 En glimt av Gamla Stan. Jag brukar cykla förbi den här gatan och kika upp och tycker att vyn över denna gata alltid är så vacker med de färgglada husfasaderna och kyrktornet längst upp på krönet. 
 Det finns gott om vackra blommor och planteringar i Stockholm. Stockholm stad ser till att göra staden vacker och hålla den sommarfin.

Idag står ledighet på programmet. Idag ska jag ägna mig åt precis vad jag känner för och njuta av min semesterdag. Började dagen med träna lite styrketräning medan C låg och sov vidare. Duschade och avnjutit en god frukost ute på altanen med färska svenska jordgubbar. Nu ska vi dra iväg på utflykt eller hitta på något annat skoj och trevligt.


Ha en skön sommar fredag!

9 comments:

Lotta said...

Summer in the city is lovely ;)

Vilken perfekt början och underbart med ledig fredag. Jag är glad, ska äta lunch med Grrringo/Eastcoastmom som är i stan.

Njut av er fredag vännen!

Kram!

Miss Marie said...

Lovely med semester! Sommar i Stockholm är inte helt fel! :)

Katarina said...

Låter som en jättemysig sommardag och semesterdag. Jag kan sakna Stockholm, dina bilder skapar sommarsaknad. Ev. Hinner jag med Stockholm helgen innan jag reser tillbaka till Malaysia i augusti. Kram

eastcoastmom said...

Så effektfullt med de mörka molnen!
Undrar när ni flyttar? Kommer inte ihåg.

Kramar -om en vecka är vi i Stockholm, eller i varje fall skärgården!

Desiree said...

Lotta, åh vad kul att träffa Eastcoastmom. Jag är säker på att ni kommer få en himla trevlig lunch ihop. Ja lite summer in the city är inte dumt alls. Det har sin charm.
Kram!

Marie, så himla skönt med lite semester :-)
Kram!

Katarina, hör av dig om du kommer till Stockholm och har lite tid över för en fika eller nåt. Skulle vara jättekul att träffas. Jag njuter så av dina vackra bilder norrifrån. Man inser att Sverige är ett otroligt vackert land.
Kram!

Eastcoastmom, vi flyttar 31 juli så det börjar snart bli dags att börja packa ihop hemmet. Det är underbart vackert nu och sommaren har kommit så ni kommer få det väldigt både skönt och vackert i skärgården är jag säker på.
Kramar!

Liz said...

Perfekt borjan pa semestern tycker jag! Fina bilder som alltid, speciellt den fran gamla stan! Jattefin!
Ha en trevlig helg, kram!

Marianne said...

Härligt med semester! Vi är mitt inne i den, jag bara undrar när jag ska få sätta mig ner och vara lat : D

Hoppas att ni har haft en ljuvlig dag!

Kramar!

Saltistjejen said...

Mmmmm!!!! Underbart med sommar-Stockholm!!!
:-)
Hoppas du får en riktigt fin helg nu!
kramar!!

Desiree said...

Liz, tack. Det hela blev en riktigt bra dag på alla sätt.
Kram!

Marianne, hi hi du får se till att boka in att bara vara någon dag. Men annars tror jag ändå man laddar batterierna av att göra sådant man tycker om.
Ha en fortsatt bra semester.
Kram!

Saltis, tack så mycket. Det blev en väldigt härlig dag på alla sätt.
Kramar!