Saturday, July 7, 2012

SeglingIdag är det segling som står som dagens aktivitet. Inte på denna båt som visas på bilden men en annan. Med C och en vän till honom som äger båten. C har fejjat och fixat en hel del på denna båt så han känner sig stolt att den blivit så fin. Blir en tur ut i skärgården någonstanns. Sedan lägger vi till på någon ö och grillar lite och njuter av sommardagen. Även om jag inte är någon stor seglare så ska det bli kul för det är en fin dag. Jag är helt ärligt en kass seglare. Jag gillar inte när det gungar för mycket för jag har lätt för att bli sjösjuk men förutom detta så har jag inget emot segelbåtar. Jag får skylla på att jag har kasst balanssinne eller snarare överkänsligt balanssinne tror jag att det är. 


Men ut bland blå blå vindar och vatten ska vi idag och hoppas att sommardagen bjuder på fortsatt fint väder.

7 comments:

Lotta said...

Vad roligt och fint att du följer med! Jag vet att du lätt blir sjösjuk (jag med) men hoppas att vattnet håller sig lugnt. Tror det kan bli en underbar och annorlunda upplevelse.

Hoppas du har möjlighet att fota lite!

Kram!

Lisa said...

Desiree, vilka underbara bilder pa Sommarstockholm du bjuder pa i din blogg!!! Helt fantastiskt att fa se alla dessa underbara platser, speciellt eftersom jag inte själv kan resa till Stockholm just nu. Jag far resa lite pa din blogg istället ;-)
Kramar, Lisa

Saltistjejen said...

Ååå jag blir lite avundsjuk! Men du hoppas du tagit med sjösjuke/åksjukepiller. De brukar hjälpa.
ha en ljuvlig dag i skärgården!!!
KRAM!

Jane said...

Vad härligt, blir riktigt avundsjuk!
Ha det så roligt
Kram!

Taina said...

Wunderbart! Själv skulle jag nog sitta på en klippa och titta på för jag har ALDRIG seglat och skulle nog bara störa seglandet för alla andra. Men det ser verkligen inbjudande ut så NJUT och skepp ohoj!

Kramar

Christina said...

Jag får så mycket Sverigelängtan när jag ser dina bilder fast jag lovat mig själv att inte få det ;-) Och så har du träffat Annika också!
Jag är inte heller någon stor seglare men det är så mysigt att vara ute i skärgården, hoppas ni fick en fin tur!
Kram!

Katarina said...

Hoppas seglingen gick bra och att du fick blodad tand. Segla,, det har jag aldrig gjort! Skulle jättegärna testa för jag tror jag verkligen skulle uppskatta det. Kram