Tuesday, March 29, 2011

Väskorna laddas med..

Nedräkning mot avresa pågår...
Under helgen passade vi också på att åka ut till självaste Godis Palatset som ligger i Viksjö där mina föräldrar bor. Här finns det smågodis att välja och vraka bland vill jag lova. Det är inte lätt att välja när det finns 500 sorter kan jag meddela. Här finns nog precis alla sorters smågodis som finns i Sverige känns det som. Många påsar blev det till vännerna i Alabama. Det blev nästan 3 kg som ska ner i resväskan.

Lite annat godis inhandlades också samt några andra sista minuten presenter. C har redan börjat packa sin väska men jag tror jag väntar till helgen. Väskorna lär vara fulla både på vägen dit och på vägen hem fast med helt olika innehåll.

16 comments:

Anonymous said...

Ah vad lyckliga era vanner i Alabama ska bli!! Det maste kannas lyxigt att kunna ga och plocka smagodis pa ett sadant stalle. Dar ligger svenska butiken i London i la... tror de har typ 12 sorter ;-). Och dyrt som skam ar det ocksa med £1 (ca 10.50) per hg.

Nu har nedrakningen verklgien borjat for er. Sa spannande och roligt for er att fa komma tillbaka o traffa alla! Det kommer sakert kannas lite underligt ocksa att vara dar pa besok. Men roligt!

Stor kram

charlotta said...

500 sorter? skojar du?! det är ju rena rama godislandet. inte undra på att det var svårt att välja, haha. vilka finfina presenter era kompisar kommer att få! (daim och polly är helt klart mina favoriter.)

Katarina said...

500 sorter. Jag skulle bli glad om jag fann en enda sort här att gotta mig i! Visst är det kul att köpa med sig presenter, man lär ju sig vad de gillat från ens medhavda saker. Superkul!

Mina amerikanska vänner och familj, vill alltid att köper olika typer av hårdbröd, de supergillar det!

Kram

Annika said...

MON dieu!! FEMHUNDRA SORTER!!!??? Eftersom brodern min bor i Viksjö får han ta dit sin syster i sommar :-)
Vilken våt dröm för oss i utlandet ;)

KUL för alla vännerna i Bama då du anländer med GODIS!!!
GUD, jag blir sugen bara jag ser bilden!!
FLÄMT!!!

KRAMAR!!!!

Skruttplutt said...

Haha, det måste dofta underbart bland 500 sorters godis! Hur har ni det när ni kommer till Alabama? Behover ni bil etc? Jag och Casey har ju två och om det är så att det krisar sig för er så får ni gärna låna en av oss.

Taina said...

Desiree, synd att du inte har vägarna förbi oss...hahahahaha!

Vad spännande att ha resan framför er nu. Själva har vi en Jamica resa som väntar. Det blev ingen kryssning. Men Jamaica är ju inte fy skam det heller...


KRAMAR

Anne said...

Jag kände inte heller till detta ställe, wow 500 sorter!!! Dit måsta man ju vallfärda nästa gång man åker hem. Förstår det är pirrig och härlig förväntan nu, snart är ni iväg!

Marie said...

Mmmmm....! 500 sorter?! Sanslöst. Så mycket gott... :)

Desiree said...

Millan, det ska bli jättekul att komma tillbaka och hälsa på. Den här godis butiken är bara bäst men som sagt svårt att välja många gånger för att det finns så mycket. Det är ju bra att det iallfall finns en svenskbutik som säljer lite svenskt godis hos er. :-)
KRam!

Desiree said...

Charlotta, ja det kan man säga att det är rena rama godis landet. Man kan gå här lääääänge när man ska få ihop sin påse, ha ha.
KRam!

Katarina, kul att era amerikanska vänner blivit stor fans av just hårdbröd. Det är ju också något man lätt kan ta med sig då det inte väger så mycket. Det är roligt att kunna ta med sig olika önskemål och olika småpresenter.
KRam!

Annika, den här godis butiken skulle du och Karolina gilla så mycket. NI skulle älska den. Den ligger i Veddesta inte långt från golfbanan så detta blir ingen omväg för er.
KRam!

Linnea, ja här doftar det underbart då alla goda dofter blandar sig i luften. Tack så otroligt mycket för erbjudandet. Det var mycket generöst. Denna gången har vi redan bokat in hyrbil för de dagarna vi är i B-ham så vi klarar oss fint. Men jag tackar så mycket för den fina omtanken.Jag får maila dig också så får vi bestämma någon dag som passar bra att träffas.
Kramis

Taina, hade vi haft vägarna förbi er så hade vi garanterat tagit med oss ett stoooort lass till er. Jamaica låter himla nice och spännande. Underbart med lite carribean vacation. Kul! När sticker ni?
KRam!

Anne, ja nästa gång du är i Stockholm är detta godis butiken då får bege dig till för att verkligen stilla ditt godis sug för här finna ALLA sorter.
KRam!

Marie, ja det är sjukt många och det är bara att räkna med att det tar en bra stund här inne för man får gå flera varv innan man är nöjd.
KRam!

Marianne said...

Hahaha, oj vilket ställe! Visste inte ens att det fanns, men det är ju praktiskt att det ligger nära dina föräldrar så att du kan besöka den affären när du blir sugen : )

Spännande att snart få åka tillbaka! Var bara beredd på att det kan kännas konstigt. Jag var i Istanbul några månader efter att vi hade flyttat och det kändes bara fel. Jag ville åka hem, men det kunde jag ju inte, för vi hade inget hem där längre. Jag var inte alls beredd på att jag skulle känna så, men om du är beredd kanske du kan slippa det!

KRAM!

anna of sweden said...

Attans. Jag borde inte gått in på din blogg idag ... 500 sorter? Mmmmm.

Suzesan said...

Ojoj femhundra sorter. Men hoppas ni ska få en bra resa nu. Spännande. Tänker på hur ni kommer uppleva det att komma tillbaka till dit där ni bott så länge och nu ser det med andra ögon. Inte som nybesök utan gammalt invant.

Som turist men ändå inte.
Vilken upplevelse. WOW. Åhh era vä'nner kommer ju bli så glada.

Res väl. Ska bli spännande att följa. Er come bakc in Alabama:)

Kram
/Susanne

Anne-Marie said...

Vilket godisställe! Nu drar det verkligen ihop sig till er avresa. När ni kommer tillbaka till Stockholm har väl våren kommit på allvar. Kram!

Desiree said...

Marianne, ja det ska bli spännande att känna hur det känns att vara tillbaka i AL. Man vet ju aldrig på förhand hur det kommer att bli eller kännas.
Kram!

Anna, yes 500 sorter är mååååånga sorter. Nästa gång du kommer till Stockholm får du åka hit. Väl värt ett besök även om det ligger utanför Stockholm.
Kram!

Suzesan, tack så mycket. Det ska som sagt bli väldigt interessant att uppleva hur vi ser och upplever Alabama nu när vi kommer tillbaka som besökare. Ha ha ja det blir allt lite Come back to Alabama.
KRam!

Taina said...

Vi aker den 16 april och stannar i 7 natter. Barnen har spring break da. Jag med ;)