Thursday, March 24, 2011

Sista fredagstemat för mars

Sista fredagstemat för mars månad. Denna månad har verkligen swishat förbi. Tack så mycket Ewa för bra och roliga teman. Sista temat ut är kort och gott ”Nu”.

Nu...börjar det äntligen bli lite vår! Men mars får nog ändå räknas som en vintermånad i Sverige. Sakta börjar allt vakna till liv och tina upp efter en lång och kall vinter. Men än så sover videung. Än finns det stora isflak var i vattnet.

Nu...har jag äntligen kommit till skott och fått göra något jag velat göra väldigt länge, nämligen att gå den där fotokursen. Jag tycker jag har fått lära mig otroligt mycket och är väldigt nöjd med den. Det har gett mig en bra skjuts på vägen i utvecklingen av mitt fotograferande och det lär bli fler bilder med Nikon kameran. Det känns iallfall riktigt bra att få förverkliga något man önskat länge.


Nu...är jag trött på allt vad vinterkläder heter. Har redan bytt bort min tjocka tunga jacka mot min lättare vår jacka. Nu kan jag också äntligen ha på mig mina älskade gympaskor igen. Jag ser fram emot att få gå barbent i shorts och tunna kläder och få njuta av värmen i södern.

Nu...börjar nedräkningen på allvar inför våran road trip och återbesök i södern. Jag ska bara jobba en vecka till sedan så bär det i princip av. Såååå kul! Jag längtar jätte jättemycket.

Nu...kan jag äntligen få rulla fram på min cykel till jobbet. Fast imorse var det sådan blåst att det var riktigt tungt på sina ställen. Det har också blivit mer kyla i luften och jag var rätt frusen då jag äntligen anlände till jobbet. Fick bli en stooor kopp kaffe för att tina upp.

Nu... är det äntligen fredag och arbetsveckan är över. Nice!

Trevlig Helg!

12 comments:

Marie said...

Hoppas ni kan ha det bra i USA o sen kommer ni hem till Sverige o att det är vår där då! Det borde vara dags då! :) Trevlig helg!

charlotta said...

trött på vinterkläder - amen to that! fy fasikens vad jag är trött på stövlar, långkalsonger, vinterjackor och gud vet vad. men hurra, för snart åker du på roadtrip (!!) och jag åker till HK på torsdag. skål för det!

och trevlig helg till dig!

kram C

Livet enligt Jenny said...

Åh vad mysigt att åka på roadtrip! Det är något jag också skulle vilja göra så småningom... Hoppas ni får en härlig resa och att du tar med dig lite skön värme när du kommer tillbaks!
Kramen

Taina said...

Jag höll på att plocka undan vinterkläder när vi fick över 20 grader men si det gick inte för vintern kom tillbaka! SÅ trött på snön nu även om det mesta har smält bort.

Skönt att få cykla igen. Då vaknar man till liv!

Hur länge ska ni vara på er road trip?

Kram kram

Desiree said...

Marie, ja man får verkligen hoppas på att det är ordentlig vår då vi kommer tillbaka.
Ha en fin helg.
Kram!

Charlotta, ha det riktigt nice i HK och en bra helg.
Kramis!

Livet enligt Jenny, tack. Jag ser fram emot att få tanka lite värme och sol. Ska bli så underbart.
Kraaam!

Taina, skönt att det mesta av snön iallafall smälte bort kvickt. Jag plockade bort mina vinterstövlar idag. Kände att nu får det vara nog. Nu vill jag gå i min gympadojjor.Vi blir borta i 3 veckor men vi ska till B-ham, Alabama och hälsa på också lite i början och lite i slutet av vistelsen.
Trevlig helg.
Kram!

Nilla said...

Så många fina bilder! Det såg härligt ut med löparskor och barbent :-) Ha det så bra.

Annika said...

Jättefina biler, Desiree. Tycker det är så KUL att du och jag ligger så lika i våra SLR-kameror och allt som finns att lära där.
Ja, jag är också less på vinterkläder. Men det är ingen ide att börja tänka på sommarkläder här ännu på ngra veckor. Idag är det minusgrader och kallt ska det fortsätta att vara, eller ja...du vet 5-12 grader.
Fattar att du längtar till att komma till Söderna NU. Snart är du där!!!
KRAMAR!!!

Desiree said...

Nilla, tack så mycket.
Kram!

Annika, jag antar att du får passa på att njuta så gott du kan av dina vinterkläder för sedan blir det ju sommarkläder för hela slanten för en lååång tid framöver. Du hinner ju bli mer less på sommarkläder än vinterkläder. Jag minns att jag kunde bli så less på sommarkläder i Alabama lika trött som jag här är på vinterkläder. Så ni har också fått en liten köldknäpp alltså. Men det är lika bra att passa på att njuta på din sida om Atlanten för där vet man ju med säkerhet att både hettan och fukten kommer.
Kraaam!

Saltistjejen said...

Vad härligt att det bara är en vecka kvar till er efterlängtade USA-resa!!! :-) Å så härligt! När ni kommer tillbaka till Stockholm har våren förhoppningsvis tagit ett antal kliv framåt också!
Och underbara bilder som vanligt.
Ha en toppenhelg!!
Kramar!

✿Ewa said...

Så härligt att det inte är så lång tid kvar till er road trip. Jag förstår att ni längtar!

Jaa, tunnare kläder och bara ben det vill jag också ha NU. Men idag var det riktigt kallt! Jag fryser nästan mer nu än på vintern så någon vår kappa blir det inte ännu. :)

Ha NU en riktigt skön fredag!

Desiree said...

Saltis, ja det ska bli riktigt skönt och förhoppningsvis så har våren tagit ett stort kliv framåt i Stockholm. Ha en skön helg och njut av att artikeln är inskickad.
KRamis!

Ewa, ja idag kändes det som rena rama vintern även om det var klart och soligt. Oj så jag frös då jag kom fram till jobbet. För tidigt att hänga bort vinterjackan om det kommer sådana här köldknöppar. Tack än engång för bra och fina fredagsteman.
KRam!

Anne-Marie said...

Visst är det roligt när man kan förverkliga något man länge velat göra. Du har alltid tagit väldigt fina bilder - NU kommer det väl bli rena, rama proffsfotobloggen. :) Så ni åker så snart. Förstår att du ser fram emot denna roadtrip. Kram!