Sunday, March 20, 2011

Snö och tö

I fredags kom det ju SNÖ! Inte kul och inte uppskattat för min del. Jag har ju ropat efter våren sedan strax efter jul. Men som tur var kom det inte så mycket. Men det var ganska vintrigt ändå när jag vaknade upp lördag morgon.

Som tur var så kikade solen fram och temperaturen steg så det började smälta och det mesta som kom hann smälta bort på några timmar.

Kommande väder prognos för veckan ser faktiskt hoppfull ut. Det kan till och med bli upp mot 10 plus grader! Nice!


Men nu stundar en riktigt god söndafrulle. Veckans allra bästa långfrukost. Ha en bra dag allihop.

11 comments:

Katarina said...

Inget cykelväder ännu! härligt om det blir lite varmare temperaturer. Jag kan tro att du är super sugen på att svida om till nya kläder för säsongen!

Era frukostar ser trevliga ut! Långfrukostarna! Jag misstänker ni kanske har börjat packa för en annan tur och där får ni säkert användning för andra kläder!

Ha en fin söndag!

Desiree said...

Katarina, ja våra frukostar är lite annorlunda mot den Kineskiska frukosten du fick prova på. Totalt olika men allt beror ju på vad man är van och uppvuxen med. Jag tror det smälter rätt kvickt här så jag hoppas ändå på en premiärtur på cykel till jobbet nästa vecka.
KRam!

Saltistjejen said...

Mysig frukost!!! Och du våren kommer nog till ero också till slut.
KRAAAM!

Desiree said...

Saltis, ja våren kommer nog även om det har dröjt så kommer den mer och mer nu och det är underbart.
Kram!

Anne said...

Gillar era frukostar, inspirerande. Ser så smaskigt ut, alltid. Man märker på dina bilder, även om det är mycket snö kvar och ser vintrigt ut, att ljuset är helt annorlunda. Inte sådär vinterblekt utan ett klarare och starkare vårljus på nåt sätt. KRAM!

Lotta said...

I second that! jag tycker också om tyget ni har på väggen. Det passar så bra i alla era hem :)

Nu är klockan strax efter nio i Stockholm, så hoppas ni har en skön kväll.
Kram Lotta

Marie said...

Vi får hoppas att våren kommer på riktigt snart! Vädret ser lovande ut...

Härlig frukost!

Ida i Québec said...

Hej fina Desiree,
Jag hoppas allt är bra med er! Det var så länge sedan jag var inne och läste på din blogg... jag har inte vant mig vid att du är tillbaka i Sverige än! :) Men nu har jag en liten fråga... vilket bolag använde ni er av när ni skeppade hem ert bohag till Sverige? Och hur hittade ni det företaget? Det finns små planer på att kanske, kanske flytta hem till Sverige men det är ju bara SÅ mycket praktiskt att lösa först! Och då har jag fastnat på det här med att skeppa lådor. Lite måste vi skeppa hem, allt kan vi inte sälja/ge bort... men man kan ju inte skeppa med vanliga Canada Post? Ja du ser, jag har noll koll. Alla tips emottages tacksamt! :) KRAM

Anne-Marie said...

Jag tror att Stockholm har mer vår än vad vi har just nu. Vi fick 20-30 cm snö i natt. Ingen First Day of Spring alls. Lade ut några bilder på all snö. Ni har verkligen mycket gott till frukosten. Kram!

Livet enligt Jenny said...

Mums för långa söndagsfrukostar! Älskar att sitta och läsa tidningen och sakta pilla i sig frukosten. Såg också att det skulle bli upp mot 10 plus i veckan och precis som du så jublar jag! Är så in i norden trött på snön nu och nu hjälper det inte att gå och shoppa mössor och vantar odyl längre. Nu vill jag frossa i vårmodet. Lätta jackor, tunna härliga skarfser och nätta skor med alldeles för höga klackar! :)
Kramen

Desiree said...

Anne, tack så mycket. Ja solen ligger på på ett helt annat sätt nu och även om det kom snö i fredags så smälte det bort rätt kvickt för nu börjar solen värma på ett helt annat sätt.
Kram!

Lotta, tackar. Ja tyget gillar jag också mycket. Det är ett Marimekko tyg som jag beställde från en butik i NY då vi flyttade in i huset i Alabama. Det passar himla fint även här. Tygtavlor är både fina och enkla att göra.
KRam!

Ida, hej vad kul att få en liten hälsning från dig. Det var länge sedan men jag brukar se lite små inlägg och hälsningar från dig på Facebook. Spännande att ni har lite planer på att flytta till Sverige. Jag har ärligt talat inte heller alla gånger vant mig vid att jag bor här nu. Jag minns inte på rak arm vad företaget hette som vi tog men ska kolla upp det och skriver gärna lite mer om detta till dig. Kan inte du maila mig på:dvontell@gmail.com
Så skriver jag mer om våran flytt till Sverige.
Kram och hoppas att allt är bra med både dig och dina fina killar.
Kram!

Anne-Marie, känns nästan lite overkligt att vi skulle ha ha mer vår här men jag hoppas att också ni får vår snart och blir av med snön. Det är ju när snön försvunnit som man verkligen känner att det är vår.
Kram!

Livet enligt Jenny, jag ÄLSKAR som sagt söndagfrukostar som gärna får bli långfrukost i lugn och ro. Ha ha nej det hjälper INTE att handla mössor och vantar det vill man ju inte handla nu. Nu vill man ju handla fina lätta vårkläder istället. Nu får vintern hålla sig borta. Nu är det ju faktiskt vårdagsjämning och det känns ju toppen :-)
Kramis!