Saturday, March 26, 2011

Våffelfirande

Våffeldagen var förvisso igår men den firade vi imorse istället med brunchvåfflor. Vi tog fram det amerikanska våffeljärnet som funkar alldeles utmärkt då det kopplas först till våran amerikanska strömurtag och sedan till transformatorn. Gillar de där svenska dagarna då man firar våfflor eller kanelbullar eller vad det nu kan vara.

Gott blev det. Med fruktsallad, lite sylt och en klick kesella istället för grädde (vispgrädde är jag inget stort fan av).

Även om man inte ska leka med maten så kunde jag inte låta bli att leka lite med Nikon kameran. Fruktsalladen fick agera modell.

En stoooor kopp gott kaffe är per automatik en god start på dagen. Till helgen gärna lite extra lyxigt med lite skummad mjölk och en gnutta kardemumma.

8 comments:

Katarina said...

Våfflorna ser så goda ut! Matfotogafering är väl skoj! Härliga färger, ser gott ut och det är roligt att fotografera. Här i Cebu är det en populär kurs att ta mat fotografering, dock har jag inte gått den.

Ha de gott! Kram

Desiree said...

Katarina, ja som du märkt vid det här laget är jag mycket för just matfotografering. Tycker att mat ofta har många fina färger och interessant struktur att fota. Jag skulle själv väldigt gärna vilja gå en fotokurs med inriktining på just matfotografering. Ha det fortsatt bra i mangoland :-)
Kram!

Saltistjejen said...

Å så GOTT det ser ut!!!
Vilken härlig frukost!
Kram!

Desiree said...

Saltis, tack! Det var supergott.
KRam!

Dessi - Home and desire said...

Mums, det såg riktigt gott ut! :)

Anne-Marie said...

Vilka goda våfflor ni verkar ha kunnat aväta. Frukten ger verkligen litet färgklickar. Kul med matbilder och du har uppenbarligen en bra kamera. Kram!

Livet enligt Jenny said...

MUMS!!! Åh vad jag blir hungrig..... Tog en snålfrulle idag och det var ju inte helt lätt att se dina bilder då. Knorr knorr säger magen redan... hahahaha
Kramen

Annika said...

Härligt med matbilder!!
OCH roligt att ta de bilderna.
Era våffelfrullar ser alltid så extremt goda ut!
Mmmm...
Fruktsallad är så gott på våfflor.
SUGEN!!!
KRAM!!!