Sunday, February 13, 2011

Happy Valentines

Happy Valentines day! Hoppas ni alla har haft en fin dag. Vi har inte firat så mycket, brukar inte göra det heller. Tog istället en långfrukost med goda våfflor igår och lagade en riktigt god tre rätters middag.

Lördagkväll var vi på trevligt födelsedagfirande hos vänner som även är kollega till C här i Sjöstaden. Så skönt att kunna gå bort dit och sedan ha riktigt nära hem.

Även om vargavintern är tillbaka så har det varit kanonfint väder hela helgen med mycket sol vilket känns underbart. C och jag har njutit av fina promenader både lördag och söndag. Idag är det också strålande sol och mycket vackert. Men idag blir det tyvärr ingen promenad då man sitter på jobbet. Usel morgon på jobbet då kaffemaskinen inte funkade. Typisk dålig morgon. Fick gå ner till fiket och köpa kaffe för utan kaffe funkar inte jag.

Dessa geléhjärtan har jag fotat tidigare och rotat fram bland mina arkivbilder. Det är inte mitt favvo godis men de blir himla fina att fota med sina sockerkristaller.

4 comments:

Annika said...

Detsamma till dig, min vän!! HA en underbar Alla Hjärtans Dag. Man firar ju som man vill, stort eller smått.
Härliga gelehjärtan du har på bild idag, mmm....
SURT att kaffemaskinen inte funkade så här på Valentindagen!!
KRAMAR!!!!

Skruttplutt said...

Ha en riktigt fin måndag!

Desiree said...

Annika, tack. Nu funkar kaffemaskinen igen så livet är återställt :-)
Kram!

Linnea, du med vännen.
Kram!

Saltistjejen said...

Hoppas du får och fått en fin dag idag! Jag gillar dock svenska benämnigne bättre med "Alla Hjärtans dag" eftersom jag tycker att man här med V-Day utesluter så många. Här är det väääldigt fokuserat på just "parrelationer" och det tycker jag känns lite trist... Vi har aldrig riktigt firat denna dagen oavsett, men visst är det fint om man kan göra ngt lite extra för sina medmänniskor idag. För två år sedan fick vi hem Tazo just på V-Day och DET känns som det bästa firandet av denna dag någonsin! :-)
Kramar!!!