Monday, February 14, 2011

Happy Valentines once again.

Love is sweet. This is us, our wedding picture together with our licence plates.I know it may look a little crazy but that is the way it is in our home. Next year we will be celebrating our 10th anniversary! 2008 and 2009 we faced a number of hardships and there might not have been a Valentines day for us today but I am so grateful for us. We all hit bumps a long the road of life. It is just the best to have someone to love and someone that loves you right back. I am also grateful for the wonderful family I have and the many good friends.

13 comments:

Marie said...

Åh, vad fint skrivet! Så är det, det är motgångar i livet o man får jobba tillsammans för att överkomma dem! Älskar er bröllopsbild!

Victoria said...

Söta ni!!

Petra H said...

Jättefint skrivet! Hoppas att ni fick en fin alla hjärtans-dag-dag ;-) Vi sitter framför varsin dator och lyssnar på romantisk musik på radion men vi åt en god kalops till middag som jag förberett igår.
Kram!

skruttplutt said...

Fint skrivet! Väldigt vacker bröllopsbild

Annika said...

Jättefint skrivet. Jag är så glad att det är NI idag! Tycker ni passar SÅ BRA IHOP!!
OCH vad fina ni var då ni gifte er!!
Ha en fortsatt fin V-dag!
KRAM!!!

Eleonor Walston said...

vad fint =)
Hoppas ni har haft en trevlig dag!
Vi kommer verkligen att åka tillbaka till Chattanooga i vår. Jag har bara varit där under vinter och höst.
Vi har varit på atlanta akvarium två gånger och jag har tröttnat på det.. hehe kanske vore kul och se det i chattanooga.
kram

Saltistjejen said...

Ja du Desiree, detta är en av de allra finastte "gåvor" man kan få i livet. Att hitta personen man verkligen vill dela sitt liv med och som vill dela det med en själv. Det är inte alla förunnat och vi är lyckliga som har hittat rätt. Att man sedan går igenom svåra och jobbiga saker tillsammans tror jag är en del av just detta att dela livet med någon. Alla klarar kanske inte av det men OM man gör det så stärks ofta relationen enormt! Jag är så GLAD att du och C har varandra och att ni har det så fint tillsammans. Och framförallt att ni klarade av den tuffa tiden så att ni nu kan njuta av så mycket mer tillsammans! :-)
KRAM!!

Desiree said...

Marie,tack så mycket. :-)
Kram!

Victoria, :-)
Kram!

Petra, vi fick en fin alla hjärtans dag. Ha ha precis så sitter vi ofta framför varsin dator. Låter som ni också fick en fin alla hjärtans dag.
Kramis

Linna, tack!
KRam!

Annika, tack jag är så innerligt tacksam över att vi inte gick skilda vägar. Många av våra vänner har sagt samma sak. Det här fotot börjar kännas gammalt men ändå ligger så mycket historia bakom så det känns fint.
Kram!

Eleonor, tack vi fick en fin dag och jag hoppas att ni också fick det. Ja åk gärna tillbaka och besöka akvariet. Vi var på det i Atlanta också men det var otroligt mycket folk så jag tyckte mycket bättre om det i chattanooga som också har en vacker fjärilsavdelning. De har världens bästa glass ställe i Chattannooga också. Där finns nämligen ett Cold Stone Cremery.
KRam!

Saltis, jag har äntligen förstått det att det är en sann gåva att hitta en livskamrat som man älskar och som älskar en trots en brister. Jag känner verkligen att man har stärkts av denna motgången och jag tror att vi alla utsätts för prövningar och motgångar förr eller senare i ett förhållande. Men jag har också vänner som inte har klarat motgången och därför är jag nog extra tacksam över att vi fortfarande har varandra.
Kramis!

Livet enligt Jenny said...

Du har sååå rätt! Är helt övertygad om att alla har både upp och nergångar men att ni har lyckats att ta er igenom det svåra är bara ett bevis på att ni är seriösa med er kärlek till varann. Håller med Annika om hur fina ni var på ert bröllopsfoto. Mitt är en katastrof så jag är så avis på alla som lyckats.
Kramen

Millan said...

Vad fint skrivet vannen! Och du har sa ratt. Det ar en sann gava att ha traffat en person som man delar livet och karleken med! Och motgangar ja... visst stoter vi alla pa dem under livets gang. Konstigt vore det nog annars! Men jag ar valdigt glad att ni tog er igenom er och ar NI i dag. Jag tror som nagon skrev ovan att det definitivt starker relationen nar man gatt igenom en tuffare period.
Stor kram!

Katarina said...

Vad fint skrivet och vad kärleken kan vara vacker, härlig och närande!

Livet är som en hiss, ibland når man toppen, ibland åker man nedåt. Njut av livet och av varandra!

Kram

Desiree said...

Livet enligt Jenny, är ditt bröllopsfoto en katastrof? Så illa kan det väl ändå inte vara? Hur kommer det sig?
Kram!

Millan, tack. Jag är också glad att vi lagt det tunga bakom oss för den här gången. Snubblar gör man nog med jämna mellanrum i sitt liv över både det ena och andra men nu har vi vetskapen om att vi faktiskt kan ta oss igenom en hel del tillsammans och det ger oss en helt ny stryka.
KRam!

Katarina, tack. Jag håller så med dig att livet är som en hiss som går både upp och ner och det gäller att njuta då den åker uppåt.
KRam!

Anna, Fair and True said...

Vad skönt att ni tog er igenom en jobbig period. Det är det som är kärlek, att man har varandra både när det är upp och när det är ner.