Tuesday, February 28, 2012

Vardagslyx

Fick två underbara överraskningar med posten nyligen. Denna fina inbjudan till bröllopsfest. Det är C´s kusin K som gifter sig i sommar med sin J på vackra Fårö. Vi ser självklart väldigt mycket fram emot att få gå på deras bröllop. Det slog oss precis att det var länge sedan vi varit på något bröllop (ca 8 år sedan sista bröllopet). Det ska verkligen bli jättekul att gå på bröllop igen. Nu måste jag hålla utkik efter något fint att sätta på mig.

 Tycker att inbjudningarna var väldigt tjusiga och fina. Deras temafärger blir alltså limegrönt och persikofärgat.


Sedan kom det ett paket adresserat till mig. Det var en total överraskning. Jag hade ingen aning om vem det var från eller vad det kunde tänkas innehålla. Så spännande. Eftersom jag är en sådan glassfantast så blev jag också otroligt glad över de jättefina glassfrimärkena. Jag har faktiskt stått i affären och beundrat just dessa frimärken för att jag tycker de är så fina. Men men men...paketet hade ju en avsändare och ett innehåll också...
 Jag fick denna fina kokbok från Arla. Jag hade nämligen blivit kontaktad via bloggen som testbagare åt Arla när det gällde deras semlor. Jag bakade semlorna med deras recept och la ut länken och som tack för detta så fick jag alltså denna fina kokbok. Arlas semlor har jag faktiskt haft som favorit tidigare då jag tycker att det är toppen att baka med kesella. 

Det fanns en hel del smarriga och goda recept i denna kokbok som lockade. Tycker att Arla har en bra hemsida med en hel del inspiration som jag brukar kika in på till vardags.


Jättekul med hela två fina överraskningar som kom med posten. Det är så sällan man får något personligt längre. Reklam och räkningar är ju det enda man brukar få så detta kändes som sann vardagslyx med vacker inbjudan och en härlig receptbok.

Idag var det en sådan otroligt vacker morgon över Stockholm då jag cyklade till jobbet. Önskar så att jag hade haft kameran med mig. Det är allt en fantastisk känsla att just cykla genom staden. Stockholm är en sådan vacker stad på många sätt. Idag var himmelen målad i lätt rosa och blå toner. Solens ljus reflekterades i vattnet och fick isflaken som ligger kvar att glittra i solljuset. Sådant gör mig glad då man får njuta av en sådan här morgon. 

10 comments:

Lotta said...

Å sån härlig post. Bröllopsinbjudan ser helt fantastisk ut. Speciellt lyxig och vackert att de gifter sig på Fårö.
Glöm inte kameran ;)

Arlas kokbok ser fin ut och vilken trevlig tackpresent! Söta frimärken.

Du beskriver den vackra morgonen så bra, ser det framför mig. Här är det grått idag...

Kram!!

Katarina said...

Åh, vad roligt att få gå på bröllop! Det är liksom en speciell känsla kring bröllop. Att det sedan blir på Fårö är ju häftigt med.

Vilken trevlig överraskning nr 2 är.. Boken ser så fin ut och man vill liksom sugen att lägga vantarna på den!

Jag tänkte på dig och glass!! Jag fick tag på god vanilj glass igår galss och toppade den med passions frukterna, så gott!

Kram

Annika said...

Men, det är ju en av mina favoritöar i världen!!
FÅRÖ!!
Vad underbart och fint att ni ska på bröllop där!
Fantastiskt!

OCH vad trevligt att Arla skickade dig en kokbok!
KUL att du fick vara testis för dem!

Här är det hällregn idag.

Kramar!!

Loppan flyttar västerut... said...

Vad kul! Bröllop är det bästa. Vilken fin inbjudan, vi gillart!
O boken, också väldigt kul. Testis åt arla låter kanon. Om jag skulle få bli testis skulle det förmodligen bli för kleenex eller så. Tårsvidets ansikte utåt :-)
Ha en härlig dag, o btw, här är det också mulet.

Kram

Desiree said...

Lotta, lovar absolut att ta med mig kameran till bröllopet. Tror det kommer att bli väldigt fint på Fårö. Det är ju så vackert där.Det blir ett augusti bröllop. Ska bli jättekul.
Kram!

Katarina, hi hi vad roligt att du tänkte just på mig då du fick glass. Ja det är min hemliga last som inte är så hemlig. :-)
Det var så länge sedan vi var på bröllop så det ska bli jättekul. Kanske även blir att vi får gå på lite möhippa och svensexa som också är otroligt kul. Boken från Arla blev jag väldigt glad över. Hade nästan glömt bort att jag skulle få den.
Kram!

Annika, visste inte att det var din favoritö men jag förstår varför. Gotland är underbart vackert på alla sätt men just Fårö är extra speciellt vackert. Gillar bloggvärlden just för att man ibland får roliga mail och får vara med som testperson eller som något annat roligt.
Kram!

Loppan, ha ha gillar din sköna humor. Jag har också lätt för tårar så Kleenex skulle nog kunna kontakta mig också. sitter här och önskar att kanske GB glass eller någon annan glasstillverkare skulle kontakta mig som testis. Det hade jag ju mer än gärna ställt upp på :-)
Kram!

Saltistjejen said...

Vad KUL att du var testbagare!!!! ROLIGT!! jag har köpt qvark nu och ska prova ditt recept senare i veckan. :-)
Lite sent men bättre sent än aldrig haha!
Och vad kul med bröllop! Det var länge sedan vi var på bröllop också eftersom de flesta av våra vänner gifte sig fr ett antal år sedan. Vi var nog nästan sist i vår vänkrets och då var det ju snart 6 år sedan VI gifte oss. I sommar blir det dock bröllop för oss också eftersom M's syster gifter sig då! Det ser jag väldigt mycket fram emot!
Kram!!

Linnéa i Colorado said...

Vilken vacker inbjudan!

Desiree said...

Saltis, hi hi ja det var riktigt kul att utses till just testbagare. Hoppas du blir nöjd med receptet. Vi gifte oss först i våran vänkrets och sedan gifte sig alla året och året efter det och sedan tog det slut med bröllop så det ska som sagt bli jättekul att gå på ett denna sommar. Åh vad kul att M´s syster gifter sig då antar jag att ni kommer till Sverige denna sommar igen, nice :-)
Kram!

Linnea, tack :-)

Fru Sederblad said...

Åh, bröllop... Alltid lika roligt att gå på bröllop och så får man ju chansen att köpa något nytt, fint att ha på sig ;-).

Brain Dumps said...

That's beauty of your blog.