Saturday, February 4, 2012

Lördag i bilder


Vaknade och såg de vackra frostkristallerna som bildats på fönstret under natten. Gillar att sova med fönstret på glänt även när det är riktigt kallt ute. Mysigt att ligga under ett varmt gott täcke och ha det svalt i rummet. Sover så gott då.

 Klev upp och tittade ut. Vinterlandskap har vi fått. Det har snöat en del senaste två dagarna. Någon BBQ lär det inte bli på ett tag här ute. Gjorde en grön lite spännande smoothie till frukost som innehöll mjölk, citron yoghurt, och basilika samt lite lime skal. Gott, godare än vad jag hade förväntat mig.


 Våran lördagkväll kommer att avslutas på det här sättet med kalas. Fint kalas med dress code: smoking. C hittade smokingen och blev glad över att den var ren och fin. Sist han använde den var ju då vi var medlemmar i en Dinner Club i Alabama. Det var inte igår. Men den var hel och ren. Men byxorna saknades. Byxlös kan man ju inte gå på kalas men som tur var hittade han även byxorna efter en stunds letande. Själv blir det nog den lilla svarta med den röda långa sjalen till.

 Till sist. Så här ser det ut på våran gata just nu och så här ser kanalen ut.


Ha en finfin Lördag allihop.

8 comments:

Saltistjejen said...

Otroligt vackert hos er nu! Vilken vinter! Jag blir avundsjuk.
Och vilken fest ni ska på!!! KUL!
:-)
Ha en riktigt fin fortsättning på dagen och ha det superkul ikväll!
Kram!!

eastcoastmom said...

Nysnö över Stockholm... man kan riktigt känns hur kylan biter i kinderna när man ser bilderna!

Lotta said...

Vackert!

Vilken skön lördag ni har med god långfrukost, kanske en promenad och så den där härliga känslan när man gör sig iordning inför en middag eller fest. Flott med smoking och den lilla svarta!

Vi ska titta på en ny dator åt mig...

Ha så trevligt ikväll!

Kramar!

Desiree said...

Saltis, ja vintern slog till pang bom liksom. Nu finns både snö och kyla. I natt var det minus 15 här.
Kram!

Eastcoastmom, det biter friskt. Känslan då man kommer in igen efter att ha varit ute är riktigt skön.
Kram!

Lotta, kul med ny dator. Hoppas du hittar någon som du faller för. Blev du av med datorn då ni hade inbrottet eller är det bara så att din dator blivit gammal och seg?
Men hoppas som sagt du gillar något som du faller för och passar bra.
Kramar!

Charlotta said...

Underbart fint! Här är det mest isigt, och riktigt sviiiiinkallt. Inte så att man jättegärna rör sig utanför lägenheten, med andra ord. Hoppas ni fick en fin kväll igår!

Desiree said...

Charlotta, tack så mycket. Det blev en väldigt trevlig och lyckad kväll igår. Men så kallt. Minus 15 då vi åkte hem från kalaset men då såg vi till att unna oss en taxi.
Kramar!

Miriam said...

Berätta om smoking-festen! :-P

Katarina said...

Spännnade smoothie blandning du har gjort.. Kul att den blev god också!

Kram