Thursday, June 2, 2011

Långledigt och Bröllopsdag

Igår var en sådan där perfekt vacker dag. Det blev 24 grader och jag kände att äntligen börjar det bli skönt här. Tänk om det kunde vara så här 8 månader om året. Här gäller det att ta tillvara på soliga dagar och värme för man vet aldrig hur länge det varar.

Dag innan helgdag igår och ganska lungt på jobbet. Många hade som sagt redan tagit ledigt. Jag kommer att behöva åka in en sväng till jobbet på lördag för att fylla på reagens i en av våra sekvensmaskiner men det borde inte ta allt för lång tid. Nu när man har lite mer långledigt så räcker tiden ändå till annat. Det lovas fint väder och jag hoppas att jag kommer kunna få chansen att ta en hel del fina kort.

Igår firade jag och C bröllopsdag. 9-årig bröllopsdag som tydligen är Linnebröllop fick jag kolla upp. Bomull och papper är long gone, nu börjar det bli finare matrial man firar. C överraskade mig med denna söta bukett med ett fint lite hjärta som extra detalj.Idag ska vi möta upp med svärpäronen i Sigtuna och gå och äta middag där tillsammans. De har flugit upp från Karlskrona för att flyga vidare till Norge imorgon då de ska på Hurtigrutten. Sigtuna ska ju vara en vacker stad så dit får kameran hänga med.


15 comments:

Taina said...

Grattis på bröllopsdagen!

Kramar!

SweFlo said...

Grattis till bröllopsdagen! Och långhelg på det, perfekt! Kram

Annika said...

Grattis på bröllopsdagen!!
Finfina blommor och hjärta!!
Sigtuna är så vackert!
NJUT av långhelgen era lyllosar!!!
KRAM!!!

Saltistjejen said...

GRATTIS!!
Vilken fin bukett och vad sött med hjärtat. Låter som en bra helg. Att man måste in till jobbet ibland under helgen är ju rätt vanligt när man jobbar med sådant som du gör och jag gjorde. Så länge det handlar om mer "snabba" saker är det ju ingen fara.
Kram och njut av långhelgen!

Victoria said...

Grattis på bröllopdagen (även om det är en dag försenat)! Det var en väldigt söt blombukett du fick! Jag hoppas att ni får en härlig långhelg - även om du får åka in till jobbet en liten sväng.
Kramar//Vic

Desiree said...

Taina, Sweflo,Annika, Saltis och Victoria, tack så mycket allihop :-)
KRam!

Elisabeth said...

Grattis pa brollopsdagen! Hoppas ni har en trevlig lang helg ocksa. Vi hade ju just Memorial Day i USA och det ar alltid skont med en extra ledig dag har och dar. :-)

Halsa svarparonen att min mamma och styvfar akte pa Hurtigrutten forra aret och tyckte det var underbart!

Linnéa i Alabama said...

Grattis på bröllopsdagen! Nio år! Jag hoppas att ni har en fin dag och att svärisarna har det fint i Norge, jag har alltid velat gjort den resan!

Marie said...

Grattis på bröllopsdagen! Wow! 9 år! Må det bli många år till för er!

Marianne said...

Grattis på bröllopsdagen! Och vilken jättefin bukett du fick! Han har bra smak, din C!

Påminner mig att vi har bröllopsdag på söndag! Det hade jag nästan glömt nu när det händer så mycket : )

Kramar!

Desiree said...

Elisabeth, vad kul att din mamma och styvfar gillade sin resa på Hurtigrutten så mycket. Jag tror säkert att svärföräldrarna kommer att få det riktigt bra. Det ska bli kul att höra om deras resa då de är tillbaka.
KRam!

Linnea, tack. Det känns otroligt att det redan gått nio år sedan vi gifte oss.
KRam!

Marie, tackar. Jag hoppas också att det blir många bra år till. Det har varit en del upp och nedgångar men så är det ju med livet. Glad att inse att man tar sig igenom tuffare tider också.
KRamis!

Marianne, åh då har ni bröllopsdag också snart. Jag ska påminna dig
:-)
KRam!

Anne said...

Sigtuna är aå vackert, du kommer nog fota en hel del där. Vacker bukett, tycker hjärtat är pricken över i:et på den. Hehe, ja det låter som man kommer upp i lite finare material när man närmar sig 9-årsdagen. KRAM!

magdalena said...

Grattis på bröllopsdagen! Finfina blomster du fick. Håller med att Sigtuna är fint, du kommer säkert hitta mycket att fota. Kram

Desiree said...

Anne, Sigtuna var jättefint. Ska visa lite på bloggen. Ja jag tyckte också att det lilla hjärtat var pricken på i:et. Det är lite roligt med alla dessa matrial som man passerar på sina bröllopsdagar. Jag hittade hela listan. Tio år tror jag blir tenn har jag för mig.
KRamis!

Magdalena, tack så mycket.
KRam!

Katarina said...

Grattis! fina bilder och fina blommor du fått av C.

Sigtuna, jag tror att du kanske gillade det? När jag bodde i Uppsala så besökte jag Sigtuna n
lite nu och då, en fint ställe, i allfall de gamla delarna.

Kram