Tuesday, January 4, 2011

Tillbaka från fjällsemestern

Nu är vi tillbaka från Sälen. Vi har haft det bra, fantastiskt bra på alla sätt. Stort tack till våra vänner Sara och Fredrik som bjöd med oss hit. Vi har precis kommit hem och packat upp alla väskorna. Jag berättar mer och laddar upp fler bilder imorgon.

Det har varit riktigt kul att få åka lite skidor och vädret har vi haft riktigt tur med också med ca fem minusgrader och sol vissa av dagarna. Det var ju många år sedan jag stod på skidor men tydligen satt kunskaperna kvar.


God fortsättning på nya året!

5 comments:

Marianne said...

Härligt att ni har haft det så bra! Utförsåkning är inte min sport, men det ser riktigt härligt ut!

God fortsättning!
KRAM!

Saltistjejen said...

Å så härligt! jag blir aundsjuk. Det var sååå länge edan jag åkte skidor men jag älskar det!
Ska bli kul att få höra och se lite mera senare från er skidsemester!
Kramar!

Desiree said...

Marianne, det har varit toppen och jag är så glad över att vi fick dessa dagar i Sälen.
KRam!

Saltis, det var sååå länge sedan jag åkte sist och jag hade nästan glömt bort hur underbart det kan vara och nu är jag som helt nyförälskad i skidåkning :-)
KRamis!

Katarina said...

Härligt med en fjäll semester! Slalom gillar jag verkligen, det är så kul. tur att du är så vältränad, annars tror aj nog att du har massor med ömma muskler i benen!

Jag har själv en liten lägenhet i Åre fjällen, som jag numera aldrig kan använda, det blir nog till att sälja den. För blir det fjällen så blir det ju i norra Sverige..

Jag ser fram emot fler bilder!

Kram

Desiree said...

Katarina, åh så synd att du måste sälja din Årelägenhet men jag förstår att du inte hinner med att åka skidor där utan åker i dina hemtrakter då du är hemma och hälsar på familjen istället. Det var jättekul att få åka lite skidor och jag är så glad att kunskaperna satt kvar. Ha ha ja slalomen gick bra i benen men jag blev bra mör efter att ha kört längd sista dagen istället.
Kram!