Saturday, January 8, 2011

Mix

Jag och C har provat på badmingtonhallen vid Eriksdalsbadet. Superkul! Det får det bli fler gånger. Vi bor ju inte alls långt ifrån och kan smidigt både gå eller cykla hit då det är mindre snö. Vi körde en timme och hade riktigt skoj samt fick oss en fin dos motion.


En ny navigator har också inhandlats. Våra gammla TomTom gav upp så det fick bli en ny. Vi provade att ladda ner en gratis variant till våra mobiltelefoner men den funkade bara sådär visade det sig då vi åkte upp till Sälen. Inte att lita på så då hittade vi denna som verkar vara ett riktigt bra köp.


Det är så sjukt mycket snö här i Stockholm. Så här ser det ut på våran altan. Jag har varit ute och skottat flera gånger för att vi iallafall ska kunna öppna altandörren och kunna ställa ut grejer här om vi behöver. Känns som man bor i en igloo med tanke på snövallarna som omger våran altan just nu.


Under fredagen kom det mer snö. Igår övergick det till töväder och i går kväll samt under natten har det kommit regn istället. Det ska frysa på igen och bli kallare i nästa vecka så då kommer det att bli glashalt.

1 comment:

Annika said...

Otroligt med all snö. Min syster sa att de har en liten smal gångväg på deras balkong, att det totalt svämmar över av snö. De bor högst upp. Jag minns hur det såg ut förra julen, och då var det grymt.
Nu etter värre.
Men fint är det med all snö!!
Kram!