Friday, November 2, 2012

Mot Schwarzwald och Spa

Sorry men jag får ta och skippa första fredags galleriet för november månad. Älskar att laga mat som är temat för denna fredag men istället för smarriga matbilder så blir det lite bilder från det Spa i Schwarzwald som vi åker till idag.  Radon Revital bad heter stället. Så jag undrar smått om man kommer gå där självlysande efter sitt radonbad ;-)

Lite spa weekend i Tyskland sitter hur som haver inte fel utan ska bli otroligt mysigt och skönt.

C har tagit ledigt och vi ser fram emot att ligga och softa både inomhus och utomhus i 32-37 gradigt vatten som de har i de olika poolerna.

Så här ser det tydligen ut på vintern. Jag har lånat lite bilder från Spaets hemsida. Men det verkar finnas en uppvärmd utomhus pool att njuta av. Vi passar på att fira lite extra för det verkar som vi precis hittat vårt nya hem i Basel vilket känns jättekul.Passar på att önska er alla en riktigt trevlig Allhelgona helg.

11 comments:

Victoria said...

Åh, vad supermysigt!!! Trevlig helg! Kram//Vic

Sandra said...

Ser superhärligt ut!

Annika said...

NOT bad, not bad at ALL!!
NJUT!!
Ha en fin helg!!
KRAM!!

Anne-Marie said...

Wow - vilken härlig miljö. Minns en resa jag fick göra genom mitt arbete (när jag jobbade i Sverige) - den gick till en alport i Schweiz. Vi hade inget spa men lyxhotell. Det finns verkligen fantastiskt fina orter och miljöer där. Ha en fin helg och grattis till ert troliga nya hem! Kram!

Anne said...

Mmmmmm, ser super ut. Där kommer ni att trivas och få en toppenhelg! Ser framemot betyg och rapport senare...KRAM

Lotta said...

Wow!!!!


Saknar alla spa....väcker fina minnen. Njut!

Stor kram och ich wünsche dir ein schönes Wochenende!

Lotta

Maria Northcutt said...

ååå, det ser ju helt underbart skönt ut! Har precis hittat din blogg och gillar den skarpt. Vilka vackra bilder!
MVH Maria i Kalifornien

Taina said...

Njut nu!!!

Kramar!!

Suzesan said...

Ojoj så HÄRLIGT. Jag skulle kunna BO på ett SPA. JAG älskar SPA.
Det där ser mysigt ut. Minns när jag blev bjuden på bad i bad"tunna"(faktiskt som en mindre pool) HOS en skitsnygg kille. Jag tackade JA direkt.

Bara i all vänskaplig form. Han hade ett sånt stort bad ute och hade beställt taxi till mig som hämtade mig efter jobbet som kock. Stjärnklart ute iskallt i luften och NÄSTAN 40 grader varmt i vattnet. Minus tio grader i luften.

Vin och mat. Himmelskt. Vi badade och pratade tills vattnet började minska i värme. Sen upp byta om ett glas vin och taxi hem. SOV GOTT kan jag lova. Haha SJÄLV. Lyx. Han tyckte jag behövde det.

Hoppas helgen var underbar och grattis till eventuellt nya boendet.

Kram
/Susanne

Anna, Fair and True said...

Lyxigt!

Jane said...

Älskar tyska span. Var de nakna? Det brukar annars bli en liten chock i Tyskland, bastubad brukar vara helnaket, haha. Vilken härlig helg ni måste ha haft!
Kram!