Thursday, June 28, 2012

Sommar Rum


 Våra vänner som vi hälsade på under midsommarhelgen har ett sådant riktigt härligt och väldigt vackert sommarställe. Det är S föräldrar som äger huset men S och hennes syskon med familj kommer ofta hit. Huset ligger bara ett stenkast från havet. De kallar det för Sommarbo som jag tycker låter så vackert. De har byggt till olika delar allt eftersom de har byggt ut huset. Min favorit del är denna inglasade veranda.

Stora fönsterpartier som tillåter ljuset att fullkomligt flöda in. Nästan som att befinna sig i trädgården fast man ändå sitter inomhus. Här kan man lätt tillbringa många sköna och rofyllda stunder i soffan med en bok eller något härligt magazin.
 
 
 Ett rum där både blommor och människor trivs i.

 S mamma har så många vackra orkidéer som stod i full blom. Pioner tillhör också en av mina favoriter. Älskar både de stora vita och de ljuvliga rosa. Den stora vita doftade något alldeles fantastiskt gott.


 Nu är det sommar. Det ligger sommarkänsla i luften och stämningen. Nu fattas bara lite mer sommarväder. Idag känns det dock soligt och sommrigt ute. Extra skön känsla att cykla genom staden en sådan här morgon. Men jag får väl passa på att njuta idag för det sägs att det ska komma mer regn imorgon. Urk, ganska trött på regn nu. Men idag är det happy times. It is summer Friday!
7 comments:

Miss Marie said...

Wow! Vilket ställe!

Desiree said...

Ja jättefint. Satt flera gånger här och läste och bläddrade i tidningar då jag vaknat först i huset på morgonen.
Kram!

Annika said...

SÅ fint, Desiree!
Där skulle jag gärna vara!!
På måndag ses vi!!
Mailar dig via FB!!
Kram!

Lotta said...

Sköna rum, platser för en bok, en tidning eller annan avkoppling är underbart. Jag kan gå in och direkta känna "här vill jag vara".

Just nu åskar det här o regnar. Sol och regn blandat. Igår strålande. Skönt med solig och somrig fredag!

Kram!

Saltistjejen said...

Cerkligen ett fantastiskt rum!!! Sådana är ju så ljuvliga att vistas i. Lugn, harmoni och samtidigt energi! :-)
Hoppas nu att sommaren fortsätter med lite mindre regn. Ni har verkligen fått mycket av den varan. Här var vaknade jag av ett otroligt åskoväder tidigt i morse. Jisses vad det blixtrade och knallade alldeles utanför fönstret. Men det är ju vanligt här under sommaren. Och de drar ofta över rätt fort. Jag tycker ofta det är skönt efteråt då luften är lite bättre igen men nu tror jag ändå det kommer vara en 32 grader eller så trots åskan. Men förhoppningsvis är det inte så fuktigt.
Kram och ha en fin fredag och en skön helg!

Desiree said...

Annika. Toppen :-) Trevlig helg.
Kramis!

Lotta, kan vara ganska mysigt med regn och åska om det inte blir för mycket och man är inomhus och har det bra. Jag hoppas du får en riktigt skön och trevlig helg.
Kramar!

Saltis, jag håller med om att det kan vara skönt då det laddar ur i luften och man får bort lite av den värsta tryckande fukten. Hi hi här tror jag termometern på Katarinahissen skojade till det imorse för det stod att det var 29 grader och det var det verkligen inte utan mer 16-18 grader. Ha en skön helg. När börjar du jobba?
Kramar!

Christina said...

Åh så vackert! Vill flytta in direkt!