Friday, December 3, 2010

Jag har fått en fin Award

[image2.png]

Jag fick denna fina Award från Katarina på Filippinerna. Tack snälla. Jag blev väldigt glad. Hon skriver så här om varför hon gett mig utmärkelsen: "Desiree som bjöd oss på massor av god mat, vackra bilder och resor från främst södern. Numera får vi följa hennes återflytt med reflektioner på det “Nya Sverige”.

Det har ju gått mycket upp och ner för mig här första tiden, och jag har ju även emellanåt känt att nya bloggen kanske inte heller har varit på topp. Jag tror att jag helt enkelt saknat gammla bloggen i början. Tyckte nog i början att nya bloggen saknade profil något. Men nu känns det mycket bättre med bloggandet och det är något jag helt klart vill fortsätta med och tycker jättemycket om. Det finns också många riktigt bra bloggar och underbara personer bakom dessa bloggar som jag fått chansen att lära känna och lära mig mycket av. Jag skickar därför denna utmärkelse vidare till följande bloggar:

Till Linnea i Alabama som precis flyttade dit då vi flyttade hem. Hennes bilder och inlägg är en härlig mix av livet och tankarna då man som svensk befinner sig i djupaste södern. Hon är just nu mitt fönster in i det som var mitt hem och vardag. Jag uppskattar hennes blogg och kämparglöd så mycket.

Till Petra var blogg jag började läsa då hon bodde i Bryssel och sedan flyttade hon ett par år till Puerto Rico för att sedan nu i år flytta tillbaka till Bryssel. Hon är en av bloggarna jag har fått tillfälle att få träffa i riktiga livet då vi fick komma och hälsa på henne och hennes O på PR. Hon skriver på engelska på ett mycket härligt sätt och har ett underbart sinne för små detaljer och kuriosa som ger henne och hennes blogg en mycket öppen och varm känsla. Man blir glad av att läsa hennes blogg.

Sedan vill jag ge denna utmärkelse till Victoria i Florida, som kämpat så hårt och tappert mot sin cancer. Hon är på bättringsvägen nu och det glädjer mig mycket. Hon har haft det tufft och gått igenom mycket men ändå fortsatt med sin blogg. Dessutom tar hon fantastiska bilder. En riktig kämpe med mycket livskraft.

Sist men inte minst ger jag också Anna of Sweden denna award. Hon skriver i kortform men lyckas ändå alltid få med allt det viktiga i komprimerad form. En härlig blogg accompanjerad av mycket fina illustrationer och bilder. Hon är både duktig på att fota och bildbehandling.


Ha en härlig helg. Idag ska jag och C på advenstskoncert. Det ska bli riktigt mysigt. Snön ligger djup och ute är det fortsatt kallt. Just nu är det endast jag som är vaken i vårat hushåll. Känner mig som "tomten är endast vaken" men snart ska jag väcka C. Funderar just på vad jag ska sätta på mig idag för att hålla värmen i denna bitande viterkyla.

7 comments:

anna of sweden said...

Åh, vad glad jag blir! Tack snälla! Det piggade upp min lördagmorgon!

Petra H said...

Tack vad gullig du ar! Kul med bloggutmarkelse! Du borde ha en av vara julorngott - Snon lyser vit pa taken, endast tomten ar vaken ;-) (fran Ahlens forra julen).
Kram och glad andra advent imorgon!

Saltistjejen said...

Härligt med adventskonsert!
Grattis!!!
Och kul med din award. Grattis! Jag fick ju samma av Katarina. Jätteroligt! haha jag tog den samt en jättegammal som jag fick för lääänge sedan i samma inlägg. Men jag trodde man skulle skriva ngt om sig själv också???
Kram!

Desiree said...

Anns, varsegod den är du så värd :-)
Kram

Petra, ha ha ja jag kankse borde ha ett sådant örngott :-)
Ha en skön fortsättning på helgen.
KRam!

Saltis, ja jag såg att du fick av Katarina och din blogg är ju också så bra! Aha skulle man skriva något om sig själv också. Jag missade visst en bit där.
KRam!

Victoria said...

Åh, tack snälla Desiree! Vad stolt jag blir för utmärkelsen!
Kramar//Vic

Anonymous said...

Oh tack tack snalla!

Anna, Fair and True said...

Ska kolla in Linneas blogg!