Tuesday, December 14, 2010

Festligheter på G


Nu är det inte långt kvar till jul alls. Jag kan faktiskt knappt fatta att det är julafton nästa fredag. Igår kväll var C på julfest med jobbet och idag är det min tur. Det lär bli lite av en överraskning. Vi har haft en fest kommitée som planerat och jag vet inte riktigt vad de har planerat. Det ska bli kul att se vad det blir iallafall. Men innan vi får det roliga så har det varit städdag på jobbet också. Det ska tydligen putsas och dammas så att det blir julfint på labben och kontor.

Jag älskar att gå förbi den här ljusbutiken vid St. Eriksplan och just nu känns deras skyltfönster så juligt och vackert med alla fina ljusstakar och stjärnor. En vit jul lär det bli i år. Det har SMHI lovat och jag tror inte att de kommer att ha några problem att hålla vare sig det löftet eller prognosen.
Det ska komma mer snö här i slutet på veckan. Ja det är bråda dagar och mycket som ska hinnas med in i det sista. Det har varit otroligt hektiskt på jobbet senaste veckorna. Tyvärr har vi råkat ut för en hel de oväntade problem som stöpt vårat schema så det får gå som det går med tanke på att vi ändå gjort vårat bästa. Sekvensmaskiner är inte de lättaste varelser att handskas med alla gånger. Det ska bli riktigt skönt med lite jullov. Jag har sett till att få vara ledig dagen innan julafton iallafall och sedan fram till den 10 januari :-)
Underbart!

Så här vintrigt och vackert var det för några dagar sedan och imorgon förväntas det komma mer snö så en vit jul lär det ju bli :-)

6 comments:

Victoria said...

Åh, så många vackra stjärnor och adventsljusstakar! Önskar att det gick att få tag på likadana här till en någorlunda rimlig peng... Kram!

Saltistjejen said...

Verkligen som ett julkort!!! Så VACKERT!
Skönt att du kan vara ledig så länge!!! Som sagt vissa saker är BRA med Sverige!! :-)
Jag fick min ledighet "kvaddad" men det gör inteså mycket trots allt känner jag. Blev så glad över att jag blev tillfrågad om uppdraget ändå.
Kramar!

S w e F l o said...

Mysigt med snö! Imorse när jag skjutsade Sarah till skolan vid 8 var det 1 minusgrad ute! Sarah hoppades SÅ att det skulle bli nederbörd så vi kanske, kanske skulle få se snö... Men all växtlighet lider nog som det är redan nu. Rekordkallt helt klart!

Desiree said...

Victoria, ja den här affären är superhärlig att gå förbi så här i juletider.
Kram!

Saltis, lite julledigt är något jag verkligen ser fram emot mycket. Det här är ju en av de stora fördelarna med Sverige. Hur länge blir du ledig? Blir det bara julafton?
Kram!

Sweflo, oj rejält kallt har ni alltså för att vara Florida. Tänk om ni skulle få snö, det skulle få alla att springa man ur huse.
Kram och sköt om dig i kylan.

Anna, Fair and True said...

Visst är det en härlig och festlig tid! Vi hade julbord med min avdelning i måndags och imorgon har vi julfest med hela jobbet. Vad skönt att du fått så långledigt!

Annika said...

Den där affären vet jag PRECIS vilken det är!! De har så mkt i fönstret att man riktigt gläds år det!
OCH vilka fin-fina bilder!!! NOG får ni en vit jul!! HELT underbart!!!
Och extra plus medlite skön ledighet!!
KRAM!!!