Monday, November 21, 2011

Milt November

Senaste dagarna har det varit riktigt novemberväder. Grått med lätt regn i luften. Det positiva är att det har blivit mildare och åter igen är mellan fem och tio plusgrader. Det gillar jag. Det är barmark. Jag kan både cykla och gå i mina gympaskor. Så länge jag kan det är jag lycklig. Jag tar hellre lite gråväder och duggregn istället för de snödrivor vi hade förra året vid denna tidpunkten. Förra året var det midvinter med många minusgrader och mycket snö redan. Mycket bättre så här tycker jag. Jag inser att jag nog inte är någon vidare vintermänniska.

I lördags var det jättefint väder med mycket sol. Det där med sol märker jag också påverkar mig mycket. Jag blir genast på bättre och gladare humör om det är soligt ute. Får hoppas att det snart blir lite sol igen gärna till helgen. Det får som sagt gärna fortsätta vara milt.
Lite bilder från en solig lördag.

8 comments:

Lotta said...

Milt är bra :)

Tids nog kommer snö, både i Stockholm och här i mina trakter. Det kan bli totalt kaos i NY och man kommer sig ingenstans. Jag såg att Nice, Rom och Madrid har sköna 18-20 grader och sol hela veckan.

Jag vill ha lite friskare vindar men annars nöjd med barmark lite till.

Kramar!

Marie said...

Jag håller med! Det får gärna vara så här fram tills veckan innan jul, den 17e, då vi landat i Sverige, sen får det gärna snöa av bara den! :)

Taina said...

Nä men Desiree! Då blir det ju ingen julstämning. Klart det ska vara snö och och kallt. Hahahahaha! Och snån lyser ju lite också....

Kram kram

Desiree said...

Lotta, ja precis. Tids nog kommer det nog snö och kyla så detta är så skönt. Jag vet att det är många som vill ha snö men jag är lycklig med barmark.
Kram!

Marie, ja det låter bra. Jag tycker vi bestämmer att det blir så Marie :-)
Kram!

Taina, hi hi det är så mörkt här att det liksom blir julstämning ändå. Nej jag klarar mig rätt fint utan snö. Det där att det blir ljusare av snön tycker jag är rätt marginellt. Vintern är mörk här hur man än vrider och vänder på det hela. Jag är nog inte någon vinterälskare tyvärr.
Kram!

Annika said...

Jag är så sjukt trött på vår mildväder här. På fredag ska det bli 18 sjuka grader!
JAG vill INTE!!
Jag vill ha kallt och frost nu.
Ingen mild vinter.
men vet du, jag tror det blir supermilt i vinter både hos er och här...
En vinter med fem plusgrader och barmark.
Du blir LYCKLIG :-))))
KRAM!!!

Saltistjejen said...

Här är det milt och grått idag och imorgon ska det bli regnoväder. Jag vill gärna ha kyla nu. Kanske lite snö eller åtminstone frost. Det gör sååå mycket tycker jag. Just nu är det ok med gråväder men jag föredrar helt klart kyla och lite mer vintersol! :-) Svårt att få adventskänsla i 7-10 plusgrader och regn tycker jag..... ;-)
Men visst jag minns att jag tyckte det var bra så länge jag kunde cykla då när jag bodde i Stockholm, men även då ville jag gärna ha snö för att lysa upp lite. Tycker det gör så himla stor skillnad ute när det är snö jämfört med svartsvartsvart....
Hoppas dock att du kan få njuta av mildvädret ett bra tag!
Kram!

Desiree said...

Annika, jag kan förstå att man kanske inte vill ha så varmt som 18 grader. Här är det ju ändå lite frost och mellan 0 till +7 grader. Så det känns alldeles lagom.Hoppas ni får in lite kyla snart.
Kram!

Saltis, jag känner mig lite udda mot många andra för jag tycker faktiskt inte att det blir så stor skillnad på mörkret med eller utan snö. Det är liksom bara mörkt med eller utan i min smak. Adventskänsla tycker jag man får ändå fast det inte finns snö så jag tycker detta är toppen. Inget mig emot om hela vintern ser ut så här.Det milda vädret ska forsätta någon vecka till iallafall och det glädjer mig. Jag vet att jag är lite av en konstig minoritet :-)
Kramis!

Anne-Marie said...

Undras just vad som är på gång med vädret. Vi har kallare än Stockholm. Och mycket blåst. Tycker det är obehagligt när det blåser väldigt. Jag förstår dig helt och hållet. Milt väder är perfekt. Snön kan hålla sig borta hela vintern för min del. :) Kram!