Tuesday, October 4, 2011

Förkylt

Idag har jag gått runt och burit på min Kleneex ask och snytit mig ofta. Känt mig lite ömklig. Jag brukar inte vara sjuk speciellt ofta och måste erkänna att jag är otroligt dålig på att vara sjuk. Jag HATAR att vara sjuk. När jag är sjuk förvandlas jag till man (ja vi vet alla hur män är förkylda). Ja jag är inte bra på att ta någon typ av krasslighet. Men för att snabbt återfå krafterna så har jag stannat hemma idag.
En och annan kleenex har gått åt. Jag har druckit te och bläddrat i tidningar men annars har det inte hänt så mycket. Det gör det ju liksom inte då man går runt och kurerar sig.


Det har varit vackert höstväder ute har jag sett då jag har tittat ut. Solens strålar har reflekterats fint i min spegelrad som jag köpte på Zetas trädgård här om helgen.

Jag har fått njuta av min blombukett. En vacker bukett är något som alltid tillför glädje och piggar upp. Extra plus för blommor som liljor och Krysantemum som står länge.Hoppas jag vaknar imorgon och denna förkylning är pusts väck.

6 comments:

Fröken fräken said...

Drick mycket vatten och te och sov de är nog mina förkylnings tips.
Krya på dig

Kram!

Annika said...

Stackars dig. Har inga tips att ge övh, i mitt fall är det bara att rida ut skiten.
Men, jag kan tipsa dig om att lyssna på Karlavagnen från igår på sr.se. Det handlade om bloggning och var ganska kul faktiskt.
Lyssnade på det under min PW.
KRYA PÅ DIG!!!!!
Kram!!

Katarina said...

Krya på dig vännen! Förkylningar kan ju kål på en, ibland..

Vackra blommor du har där hemma nu!

Kram

Taina said...

USCH vad tråkigt med förkylningar!!! Ät en bulle vet ja!

Kram och krya på dig!

Saltistjejen said...

Krya på dig nu Desiree! Jobbigt med förkylning men tyvärr är det ju ofta något som kommer just höst och vår. Hoppas iallafall du känner dig bättre snart. Bra att du tar det lite lugnt och försöker vila ut förkylningen!
Kram!!

Desiree said...

Fröken Fräken, ja det är nog detta som hjälper mest. Jag kör hårt på alla tre :-)
KRam!

Annika, tack för tipset om Karlavagnen. Jag ska ta och lyssna på programet för det verkar ju spännande.
Åh då har jag något mysigt att se fram emot.
KRamis!

Katarina, tack. Jag mår nog bättre imorgon.
KRam!

Taina, ha ha ja jag får äta en tröstbulle :-)
KRam!

Saltis, jo det har varit många som har varit sjuka och snoriga på jobbet så jag har nog fått en släng av något därifrån. Brukar ha ganska bra immunförsvar men råkar på någon förkylning ibland ändå. MÅr nog bättre imorgon.
KRam!