Thursday, July 14, 2011

Nu blommar Näckrosorna

Fredag, den bästa av dagar. Älskar den där fredagskänslan. Lördag morgon är också härlig då man vaknar och har hela helgen framför sig. Lite av det vackra sommarvädret har fått stryka på foten för tillfället. Nu är det en front med ostadigt väder som kommit in. Igår var det strålande vackert när jag cyklade till jobbet med klarblå himmel som på bilden ovan men mot eftermiddagen kom det in mer och mer moln. Sedan kom regnet in under natten.Det regnade när cyklade till jobbet imorse också. Inser att min regnjacka inte håller tätt så bra för jag var helt dyblöt då jag kom fram. Får prova att impregnera den igen och funkar inte det så köpa en bättre. Nu har solen tittat fram och det känns mycket roligare.

Nu blommar näckrosorna här utanför riddarhuset. De är bara så vackra. Blått och gult blir det när de gula näckrosorna lyser mot det blå vattnet. Jag älskar att cykla genom stan denna årstiden. Doften av friskt mälarvatten som slår upp. Då drar jag gärna lite extra djupa andetag.

Gillar att Stockholm är fullt av lummiga och fina parker också. De ser liksom inbjudande ut. Testade på Crossfit med Friskis och Svettig igår. Det var ett utomhuspass. Vi joggade från Hornstull ut mot Långholmen. Det är fint där ute på Långholmen. Jag blev dock lite besviken över själva passet. Det var en mix av joggande och sedan lite basic styrkeövningar. Men det är kul att prova på nya pass och utmaningar iallafall.


5 comments:

Taina said...

Önskar jag får någon dag i Stockholm när vi åker till Sverige snart. Albert bor ju där så det är inte omöjligt. Det är ju så himla fint på sommaren.

Kul med ny träningsform. Jag borde också testa något nytt. Det blir lätt att det blir samsamma liksom. I Stockholm kryllar det väl av olika pass och träningsformer?

Hoppas du får en solig helg.

KRAMR!

Fröken Anki said...

Mmm... Sommar-Stockholm är fint, och som du säger finns massor av fina lummiga parker. Tråkigt att du blev besviken på CrossFit-passet. Men ge det några gånger till, kanske med andra ledare. Mycket hänger ju också på ledaren. Finns det ingen intensiv-variant förresten? Det kanske passar dig som är tränar så mycket!

Hoppas du får en fin helg!
Kram

Monica said...

Vackra foton och aldrig tänkt på att det är näckrosor i vattnet vid Riddarhuset, nu vet jag:-)

Desiree said...

Taina, ja jag hoppas du får en dag i Stockholm också för här är så fint på sommaren. KOmmer Albart till er i Finland annars? Hinner du förbi Stockholm och en snabbfika med mig skulle jag tycka det vore jättekul.
Kram!

FrökenFräken, jag tror jag förställt mig en annan typ av crossfit pass men det var ändå kul att gå och prova på. Men jag kanske får ge det fler chanser som du säger.
KRam!

Monica, jo jättefina. Det vore ju ännu finare om det inte flöt lite skräp i vattnet men tack o lov inte allt för mycket skräp. De lyser så vackert i gult där de guppar på vattenytan - näckrosorna alltså. Hoppas du njuter av den härliga sommaren.
KRam!

Lotta said...

Näckrosor är speciella och vad trevligt att dem finns i Stockholm.

Håller med tjejern...kul att testa nytt pass. Hoppas du känner att passet eller något annat passar dig bättre nästa gång.

Kram!