Wednesday, July 20, 2011

Going to see Dolly

Picture taken from the internet.

Totally out of the blue and kind of crazy but I am going to see Dolly Parton! I am still kind of surprised myself. This was very unexpected. Actually I wanted to go and see Brad Paisley but when C checked the tickets were sold out. Then he told me a friend and co-worker of his wanted to go and see Dolly Parton that is coming to Stockholm in the end of August but did not have anyone to go with yet. So I said maybe I should go with her and that is what I am doing.

I can't say I am a huge fan of Dolly but I guess I have heard some of her most famous songs anyway like "Working 9 to 5". I actually look forward to going to her concert. I think there is a reason why she is such a big star and why she has been going strong for so long. So now I am curious in many ways. I have come to love country music so this will be fun.It was a long time since I was at a concert as well.

9 comments:

Taina said...

Häftigt! jag är heller inget stort fan av Dolly men det kan ju vara kul i alla fall att se henne. Såg en intervju med henne en gång och hon verkar vara en riktigt schysst person med många bra värderingar här i livet.

Nu ska jag "coola" för nu är det heat advisory och det är så kvalimigt här, bläääääääää!


Kramar!!

Lotta said...

Dolly är Dolly, still going strong så jättekul att spendera några timmar för att lyssna på henne och många bra och numera klassiska låtar!

Jag gillar också country music :)

Kram!

Victoria said...

Häftig! Ibland förvåbar man sig själv när man gillar något som man inte trodde att man skulle gilla. Hoppas att det blir en bra konsert!
Kram/Vic

Petra H said...

Jag gillar faktiskt Dolly - köpte en Greatest hits för några år sedan och upptäckte hur många låtar som jag faktiskt kände igen och gillade! Hon är en tuff dam som har gått igenom mycket i livet! Jag såg en BBC dokumentär över countrymusikens kvinnor förra året och den var väldigt intressant.
Ser framemot att höra vad du tycker om konserten!
Kram

Petra H said...

http://www.bbc.co.uk/programmes/b007cbjb Programmet finns inte kvar längre att se, men du kan få tips om andra kvinnliga countrymusik-ikoner på länken.

charlotta said...

Men sluuuuuta! Det låter ju hur roligt som helst! Jag hade lätt kunnat tänka mig att se Dolly Parton, hon är ju en riktig ikon!

Eleonor Walston said...

Aaaahhhhh jag ar sa avis!!! Dolly ar underbar.

Anne-Marie said...

Dolly är ju en "institution" nästan. ;) Hon har varit med så länge och är verkligen en "super star". Och som du säger har man ju hört hennes låtar. Du får komma med fler "rapporter" när du varit på konserten. Kramar!

Desiree said...

Taina, jag tror det blir lite kult att se henne och en upplevelse jag kommer att vara glad jag gjorde. Ta det lungt i hettan (fast jag vet ju att du inte kan ta det speciellt lungt ;-))
Kram!

Victoria, ja detta var helt oplannerat! Men det kändes också jättekul när jag väl bestämt mig.
Kram!

Petra, kul att både du och Taina som sett dokumentärer om Dolly fick en väldigt positiv bild av henne. Jag vet inget om henne. Men vi var iallfall uppe i TN i hennes trakter och körde förbi hennes Dollywood. Själva Dollywood var ju kanske inte så imponerande men man anar ju att hon är en kvinna som har sinne för business och har en stark drivkraft. Tack för länken den kollar jag gärna in.
Kram!

Eleonor, aaah vad kul!!! Från alla positiva kommentarer som jag fått så verkar det som jag har en fin konsert att se fram emot och en underbar upplevelse.
Kram!

Anne-Marie, ja precis så resonerade jag att hon har hängt med så länge så att hon är lite av en country legend vid det här laget och något man aboslut ska ta chansen att gå och se om man får den. Jag ska absolut berätta om konserten efteråt.
Kram!