Wednesday, August 8, 2012

Rain Dance

Den här veckan har varit rejält regnig och blöt. Sommaren 2012 sägs ha varit ovanligt blöt och kall. Men jag tycker nog ändå att den varit rätt hyfsad. Visst har det kommit en del regn men det har mest varit skurar som varit övergående eller regn som kommit nattetid. Tycker nog ändå att det inte varit allt för många dagar som regnat bort. Däremot så har det ju kanske inte varit så mycket sommarvärme. 

Enligt min utvärdering så har sommaren 2012 varit helt ok. Summer in the city har inte varit tokigt alls. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt upplägg om att jobba på men endast ta fredagar ledigt. Jag känner att jag har fått njuta av sommaren på många sätt. Många fina kvällar med picknick, kvällspromenader, sköna häng på uteserveringar med ett glas vin och mycket annat. Sommaren är finaste årstiden i Sverige och jag åker mycket hellre bort under den mörka årstiden.

Men denna vecka har många droppar fallit från skyarna. Inga middagar på balkongen. Dessutom vill jag ju fota lägenheten då det är sol och fint så att ni får se vilket härligt ljusinsläpp det är. 

Nu är jag lite less på smatter mot rutan. Hoppas på sol till helgen. Skön torsdag och sedan ännu skönare semster fredag. 

3 comments:

Lotta said...

Min iPhone visade sol i Stockholm!!

Just nu är det molnigt här, varit ostadigt i över två veckor nu. Obehagligt hög luftfuktighet. Igår kväll var det såå klibbigt och nu på morgonen slog samma "vägg" emot mig. Man flyr in där det är ac.

Not my cup of tea alls!!


Längtar efter dina bilder ;)

Kraaaam!!

Saltistjejen said...

Vad härligt att du kunnat njuta så mycket av sommaren. Tycker själv att den verkat fin i Sverige. Lite regnig i perioder men det känns som om det ÄR svensk sommar. Just detta med det växlande vädret. Sol, regn och sol igen. :-) Hoppas nu att ni får tillbaka solen snart eller att det åtminstone slutar regna idogt. Jag vet att man blir less på det efter ett par dagar även om det kan vara mysigt med regn ibland också.
Här är varmt och speciellt FUKTGT nu. Åskväder på gång men ännu lyser solen. Men som Lotta skriver var det oerhört fuktigt igår!! Inte min favvo men vår kväll i Madison Square Park var ändå fin trots fukten. Det är ju så det är - man får försöka göra det bästa av situationen. :-)
Kram!!

Charlotta said...

I Göteborg har det tydligen regnat otroligt mycket när vi varit borta, men helt ärligt - i Göteborg är det ALLTID tråkigt väder... Jag valde helt klart fel stad att flytta till :=)