Wednesday, August 22, 2012

Glad Överraskning

 Lycka att finna denna detta packet då jag kom hem igår. Har väntat förväntastfullt och med spänning på att den skulle komma fram. 


 Yes! Min nya bok från My Publisher som jag gjort. Jag nu gjort hela fem fotoböcker och alltid med My Publisher som jag tycker gör ett kanonjobb. Jag har inte hittat något annat ställe som håller lika hög kvalité på sina fotoböcker och som har så bra priser som just My Publisher. 


 Tycker det är roligt att ha några av sina favoritbilder illusterade på det här sättet. Jag njuter både av att bläddra i dessa böcker själv lika mycket som att ibland få ta fram och visa. Även om man har alla sina bilder sparade i olika mappar på sin dator så blir det väldigt sällan man går tillbaka och kikar på dem. Men genom att publisera dem på det här sättet så blir det av på ett helt annat sätt.


 Jag hade två böcker på G som låg klara men bestämde mig för att köra en test beställning med en först. Det är ju lite meckigt med leveranser via FedEx eller UPS i Sverige. I USA ställde de ju bara allt man beställde på trappen så behövde man inte vara hemma och passa på paket som skulle komma. Här är det lite mer att tänka på vid varje leverans. Man får se till att man ger dem portkoden och också se till att lämna fullmakt och påse på dörren så att de kan leverera paketet där om man inte kan vara hemma. Idag så var C hemma då han kände sig lite krasslig och snuvig så då kunde han ta emot paketet då det kom.
 Så kul att bläddra genom boken och få minnas allt från vår road trip i Kalifornien som vi gjorde i våras. Jag lär förbli trogen kund hos My Publisher. Så nöjd med jobbet de gör med mina bilder.14 comments:

Lotta said...

Så proffsigt det ser ut!
Kan tänka mig känslan att öppna paketet och få se sin egna bok med alla vackra bilder ni tagit!

Underbart, värdefullt, så personligt.

Jag är sugen på att testa. Via iPhoto kan man beställa böcker. Tror det är som My Publisher - borde göra två olika och testa ;)

En vacker bok att bläddra i är en helt annan känsla än att se bilderna på datorn.

Kram!

Victoria said...

My Publisher gör verkligen ett superbra jobb! Fast kan det bli annat än bra med dina kanonfia bilder....? :o)
Kramr//Vic

Annika said...

MY Publisher är utan tvekan den bästa firman!!
Jag älskar dem!
Har aldrig blivit besviken. Top of the line.
Gjorde en kalender via Apple i år /My Publisher tar inte mac:ar på just kelendrar). Jag blev SÅ besviken på Apple-kalendern. Inte alls lika fin som My Publishers kalendrar.
Kort sagt, My Publisher RULES!!
Best of the BEST!!!
Jag ska snart göra en ny bok jag också!!
KRAMAR!!!!

Annika said...

LOTTA!!!
Använd itne iPhoto!!
Varning!!
My Publisjher är SÅÅÅÅÅ mkt bättre!!

Desiree said...

Lotta, du MÅSTE testa. Du som tar så otroligt fina bilder. Kan rekomendera My Publisher å det varmaste. Man laddar ner deras program gratis och det är superlätt att komma igång. Toppen kvalité till väldigt bra priser. Jag säger samma som Annika. Kör med My Publisher.
Kram!

Victoria, åh gulle dig. :-)
Nu blev jag alldeles varm i hjärtat av glädje.
Tack.
Kram!

Annika, håller med dig till 100%, My Publisher rules. De är bäst. Jag har ju kollat in flera andra företag som gör fotoböcker här på fotomässan men det finns ingen som slår My Publisher när det gäller kvalité och pris. Det är fantatiskt att de skickar hit till Sverige och frakten är inte alls dyr. Kan inte tänka mig att göra fotoböcker med något annat företag.
Love My Publisher.
Kram!

Marianne said...

Åh, vad roligt! Jag har gjort en bok via dem, sedan har jag inte riktigt haft tid och ro att göra fler, fast Klas tjatar lite på mig att jag ska det.

Så det är alltså de som har bäst kvalitet. Ja det var lite meckigt med leveransen, men då får jag ta nästa via dem i alla fall, jag också.

Kramar!

Miss Marie said...

Jag har gjort några fotoböcker och det är alltid roligt att ha! Du tar ju så fina bilder att det är klart det blir en kanonbok! :)

Anne-Marie said...

Förstår att det känns speciellt att se sina egna bilder i en bok. Ser väldigt fint och proffsigt ut. Har inte provat på det ännu.
Visst är det enkelt med paketleveranser i USA. Posten i Sverige verkar så krånglig ibland.
Kramar!

Liz said...

Sa fin bok! Som ovriga sagt, du tar ju sa fina bilder att det ar klart att det blir fint! Jag har aldrig provat fotobocker, men kan absolut tanka mig det just med semesterresor och speciella tillfallen, da det roligt att ga tillbaka och titta och bladdra. Som du sager, man har sa mycket foton i olika mappar pa datorn, men det ar sallan man tar fram och tittar tillbaka. Med fotobocker, skulle det bli ett underbart minne som man garna tog fram och visade eller tittade i sjalv. Som sagt, nagot att fundera pa helt klart!

Kram

Desiree said...

Marianne, vad kul att du testat dem och gillade resultatet. Du tar ju så himla fina foton så jag förstår att Klas tjatar på dig att du ska göra fler. Men visst är det så att det tar tid att sätta ihop och göra en bok. Jag har jobbat på dessa till och från sedan våren. Sedan inväntade jag tills de hade ett bra erbjudande som passade mig. Även om det är lite meckigt med leveransen så är det värt att ta via dem ändå.
Kram!

Marie, tack så mycket. Du tar ju också otroligt fina bilder. Du skulle lätt kunna fixa en jättefin bok om Alfred som jag kan tänka mig skulle bli en fin present till både mor och farföräldrar som julklapp eller nåt.
Kram!

Anne-Marie, ja jag saknar hur lätt det var att beställa paket i USA. Funkade hur smidigt som helst och man får sakerna snabbt och säkert.
Kram!

Liz, du borde testa och göra en om barnen. Det är en mycket uppskattad present både till mor och farföräldrar som jag sa till Marie. My Publisher har mycket annant också förutom fotoböcker. Du kan göra almenackor eller jättefina förstorningar, canvastavlor ect. Du har säkert massor med fina kort på barnen som du skulle kunna använda.
Kram!

Anna, Fair and True said...

Hur är det med tull och andra avgifter? Har du klarat dig? Beställde underkläder från Victoria's Secret och åkte på 280 kr i massa extra avgifter av svenska Posten :(

Christina said...

Vilket bra tips! Ska prova my publisher! Har massa fotoböcker i skallen, ska bara exekvera också.... när mitt konsultuppdrag är slut så.... Kram!

Liz said...

Blir verkligen sugen pa att testa, blir nog att kika in pa deras web sida nagon dag...:) Tack for tipsen!

Mia said...

Hej!
Kolla in www.fotoklok.se
Bra kvalité och snabbt levererat.

fotomia