Monday, October 22, 2012

The big 4-0So today is the day. D-day. Saying goodbye to decade of my life and saying hello to a new decade that hopefully will be filled with lots of good stuff, fun things and exiting moments. New adventures. I do feel great! I got this beautiful bouquet of flowers from my friends Saturday when I had a little bit of pre-celebrating. This thing of doing several smaller celebrations actually is pretty great.

My plans for the day include what I believe will be a good mix. A few hours at work, a fun and demanding hour of exercise going to boxercise, some lunch and then an afternoon with a spa visit and some yoga. The perfect ending will be cozy time at home on the sofa scooping some of this good stuff :-)


 If you love ice cream as much as I do there is just no better way to celebrate your birthday than by getting yourself some high quality fine ice cream.Hey the sun is out and it is my birthday, it is a great day. I am going to kick start that decade by making a great start out of this day!

22 comments:

Anne said...

Massor av grattis bästa Desiree! Som jag skrev på FB, du har upplevt och varit med om så mycket spännande och underbart i ditt liv redan, mycket som många inte ens hinner med på en livstid. Jag är helt säkert på att det nya årtiondet kommer bli helt fantastiskt och berikande på alla sätt och vis för dig.
Jag önskar dig en riktigt fin dag nu! Låter som du har en helt perfekt plan på gång för dagen. Gillar också alla dina småfiranden av födelsedagen. Massor av kramar!

Miss Marie said...

Underbart! Hipp hipp hurra! Du verkar ha en perfekt födelsedag inplanerad, skönt att bara jobba lite och sen få lyxa till det ordentligt! Hoppas din dag blir väldigt, väldigt bra!!!

Molly said...

Grattis i efterskott!

eastcoastmom said...

Låter som en jättebra dag. Massor med grattis på din stora dag! (som jag passerat för ett antal år sen...)

Anna, Fair and True said...

Grattis på födelsedagen! Ja, du inleder ju det nya decenniet direkt med ett nytt äventyr (ja, även om du åker först efter nyår)!

Desiree said...

Anne, tack vännen. Du har så rätt i det du säger. Sådant som jag kanske inte alltid tänker på men som jag inser att jag faktiskt bör vara väldigt tacksam och glad över att ha fått alla dessa möjligheter och så många fantastiska upplevelser.
Kraaam!

Marie, tack så mycket. Känner mig rätt nöjd med att ha fått till dagen på det sättet som jag gjort. Tror det kommer bli riktigt bra :-)
Kram!

Molly, tack så mycket.
Kram!

Eastcoastmom, tack. Du ser inte ut att vara en dag över 40. :-)
Kram!

Anna, tack. Ja så blir det verkligen. Snart kastas jag ut på nya äventyr i Europa. Ska bli jättekul och spännande.
Kram!

Saltistjejen said...

Åååå GRATTIS Desiree!!!!!!!!
Det låter som du har ett fint nytt årtionde framför dig nu!!! :-) Själv kliver jag in i det jag med om ett par månader. Det sköna är att jag tycker att 40 känns helt naturligt och bra. Ingen ålderskris alls faktiskt. Vilket är könt. Jag undrar lite när den kommer att komma för förr eller senare gör det väl det?? Men som sagt, så länge man är frisk och har hälsan och kan leva ett liv man vill så tror jag åldern spelar en mycket liten roll. Själva åren alltså.
Varm Kram och ha nu en riktigt fin födelsedag!

Taina said...

Underbart med en sådan här dag och det är du värd! Massor av grattis igen!

KRAMAR!

Desiree said...

Saltis, tack så mycket :-)
Blir så glad och rörd över alla fina grattis hälsningar. Jag tycker faktiskt att det känns lättare och bättre för mig att fylla 40 än 30. Jag hade dessutom min personliga kris för några år sedan i Alabama och känner att det räcker med det som varit. Nu lägger jag fokus på allt gott som varit och allt gott som komma skall.
Kram!

Taina, tack så mycket. Du är en inspirationskälla för mig. Du bevisar att det är still going strong som gäller.
Kram!

Annika said...

Finaste och bästaste bloggis!!
Massor, massor, massor, massor med grattisar idag till dig!!
Stort grattis på 40-årsdagen!!
Du gör helt rätt i att unna dig precis vad du vill, och så MKT du vill!!
Hurra för solen på din dag!!
At fylla 40 tyckte inte jag var ngn stor sak! HOPPAS du inte gör det heller!!!
KRAMAR, KRAMAR!!!!!!

Jane said...

Ett jättestort grattis!! Hoppas du har haft en toppen dag.

Kram!

Fröken fräken said...

Stort Grattis på födelsedagen! Vilken härlig dag du verkat haft. Hoppas kvällen blir lika bra. Stor Kram!

åsa i memphis said...

Grattis på födelsedagen!! (även om det är en dag sent nu...) Hoppas att du hade en underbar dag och jag har för mig att du skrev att du skulle fira flera dagar?!

många grattis och kram :)

Desiree said...

Annika, tack så mycket finaste vännen. Blir alldeles varm alla fina gratulationer jag har fått idag. Jag tycker inte heller att det är så farligt att fylla 40. Känns helt ok.
Haft en underbar dag hittills.
Kraaamar!

Åsa, tack så mycket, nejdå inte sent alls utan helt rätt. Det blir lite firande allt eftersom med vänner, familj och sedan med Calle nere i Basel.
Kraam!

FrökenFräken, tack så mycket.
Kramar!

Jane, tackar. Det har varit en underbar dag på alla sätt. Bättre än vad jag trodde den skulle bli.
Kram!

Pernilla said...

Stort grattis på din födelsedag!
Pernilla i Göteborg

Liz said...

En jattestor grattiskram fran mig en dag for sent! Later som du hade en underbart mysig fodelsedag. Och att du sen har nagra tillfallen till att fira ar ju alldeles utmarkt, da kommer du ha fresh flowers lange i huset!! :) 40 tycker jag sjalv kanns storre an att fylla 30, nu med 40 ska man ha hunnit med mer an for tio ar sedan kan jag kanna. Sjalv ar jag dar nasta ar, men jag har forhoppningsvis andrat asikt tills dess... Jag kanner mig ju inte aldre an typ 25...:)Hursom, stor kram och lyckonskningar om ett alldeles underbart, spannande artionde!!

Suzesan said...

MEN grattis Desiree. I efterskott.

JÖSSES du är alltså FYRTIO år. Du ser ung ut så jag missbedömde nog några ÅR. Hurra hurra hurra hurra.

Jaaaa nu när jag tänker efter var det HISKELIGT längesen för mig. Mitt nästa med nolla är sextio år. Då kanske jag får en ålderskris. Ofattbart bara att fylla femtio. Men först mot mitt femtioandra. Ålder är ju relativt. Verkar som du hade en mysig födelsedag. Bra att pyssla om sig själv.

Kram
/Susanne

Anne-Marie said...

GRATTIS igen Desiree! :) Hoppas att din dag blev riktigt fin. Tror att nästa decennium kommer att bli spännande för dig och C. Ni börjar ju med en flytt igen. :) Kramar!

Lotta said...

Kära Desiree!! Du underbara fina vän - GRATTIS!!!!

Du är en sådan inspiration för mig.

Jag hoppas du har firat ordentligt idag. The big 4-0. It is not bad at all, I know ;)

Önskar jag kunde krama om dig nu, på riktigt!!

Lotta

Desiree said...

Pernilla, tack så mycket.

Liz, tack så mycket. Jag känner mig inte direkt gammal heller. Jag tror det är viktigt att släppa många av kraven som man kan ha på sig själv. Jag har iallafall bestämt mig för att göra detta. Istället har jag bestämt mig för att vara stolt och tacksam över allt jag har och har hunnit med istället för att fokusera på sådant jag inte har. Jag tyckte nog att 30 var värre på något sätt. Jag känner att jag har en större självsäkerhet i mig själv nu tio år senare än vad jag hade då som känns otroligt skönt att ha. Hi hi jag känner mig inte äldre än 30 i sinnet iallafall ;-)
Kram!

Suzesan, tack så mycket. Ja du har helt rätt att ålder är relativt. Trodde inte du fyllt 50. Du ser själv väldigt ung ut. 52 är ingen ålder idag heller. Jag tycker inte man ska krisa utan njuta av allt det goda man har i sitt liv eller iallafall försöka.
Kram!

Anne-Marie, tackar. Hi hi jo det börjar direkt med nya äventyr kan man säga :-)
Kram!

Lotta, tack så mycket fina Lotta. Jag litar på dig och känner tilltro om att nästa tio år kommer bli bra. Du är ett livs levande bevis på detta.
Kraaam!

Annika said...

Grattis i efterskott! Blev ärligt talat lite förvånad, jag trodde du var yngre :-). Jag fyllde själv 40 i våras, kändes lite konstigt på ett sätt för jag känner mej likadan som jag gjorde för 10 år sen eller så. Men jag beklagade mej lite grann för en bekant över att jag håller på att bli gammal, men hon gav mej en tankeställare. Hon fick cancer när hon var strax över 20 och läkarna sa att hon skulle inte bli 30 år, och definitivt inte 40. Men de hade fel, och när hon fyllde 40 var hon överlycklig över att fortfarande "hänga med" och hon är glad över att hon besegrade sin cancer, och tacksam över varje födelsedag hon får uppleva. Så visst ska man vara glad över att få bli äldre!

Lisa said...

Ett stort GRATTIS i efterskott Desiree! Verkade som om du fick en jätte fin & mysig födelsedag! Wünsche Dir alles Liebe und Gute, viel Erfolg und Gesundheit im neuen Lebensjahrzehnt! ;-)
Kramar, Lisa