Saturday, January 5, 2013

Hipp hipp Hurra

Hipp hipp hurra för min C som idag fyller år. Stort grattis älsklingen! Idag firar vi med tårta, fika med goda vänner på Nationalmuseum och sedan en riktigt god middag på tu man hand. Sista dagen tillsammans i Sverige för på söndag flyger C tillbaka till Schweiz och denna gång dröjer det ju inte så värst länge innan jag kommer och stannar vid din sida.

Idag firar vi med att det stora nöjet att bära kartonger upp och ner från källaren. Förbereder en del inför flytten. Sedan får vi fira lite mer riktigt och ordentligt nere i Schweiz.


 Vi firar med lite karemell kungen också. Smågodis längtar man alltid lite extra efter då man inte bor i Sverige längre. Den fina presenten har ännu inte inhandlats. C önskar sig en ny cool mountain bike att trampa runt på  på bergssluttningarna i Schweiz. Det är nog bäst att han får inhandla den själv så får jag knyta en fin rosett om styret och säga grattis igen då detta skett.

Årets första vackra tulpanbukett kom mina föräldrar med häromdagen för att fira C med.


Stort grattis älsklingen du är mitt allt, min pusselbit i livet, min andra hälft, min bästa vän och jag älskar dig så himla mycket.

11 comments:

Lotta said...

Stort grattis till C!!

Underbara ord Desiree. Så lycklig för er skull.

Ha en fin dag. Nationalmuseum är en favorit. Middag ikväll låter underbart.

Stor kram!
Lotta

Annika said...

GRATTIS till C!!
OCh vilket fint inlägg till hans ära!
Så spännande det ni har framför er nu!
Dagen idag låter som en toppendag!
Kramar i massor!!

Anne-Marie said...

Grattis från mig också. :)
Härligt att ni har en sådan fin relation. Och att ni har ett sådant spännande kapitel framför er i Basel.
Kram!!!

Anne said...

Vad fint och rörande du skriver Desiree! En gåva och fröjd att ha en livskamrat som din C vid din sida. Din C ser alltid så livsglad och optimistisk ut på alla bilder, så lugn och säker. Jag har för mig du nån gång sagt han är lugn som en filbunke (eller?). Han ser väldigt snäll ut också, jag tror inte han bara SER snäll ut utan också ÄR väldigt snäll!
Hur är det förresten, är ni väldigt lika eller är det mer så ni kompletterar varann?
Jag och min M är både lika på mångt och mycket, men även väldigt olika på mångt och mycket. Så ska jag själv svara på frågan jag gav dig så får det bli att vi både kompletterar varann och är lika.

Superfin present han har på gång, men som du säger, nog bäst han väljer ut den själv så det blir rätt och bäst... Hoppas att ni fick en riktigt fin middag. Den där tårtan skulle man ju mer än gärna hugga in på.

KRAM

Saltistjejen said...

GRATTIS till C!!!! Vilket fint inlägg och jag har förstått att ni verkligen har det otroligt fint tillsammans. Ni har gått igenom så mycket. Både roligt och jobbigt. Sådant svetsar samman.
Härligt firande av födelsedagen.Nu har n ett nytt spännande år att se fram emot.
Kram!!

Desiree said...

Tack så mycket alla. Vi fick en fin dag ihop. Nationalmusum var mycket trevligt. Var nere på restaurang Atrium som hade mycket gott att välja bland och som också var både cool och mysig. C är väldigt snäll och omtänksam. Han är lugn nästan alltid. Jag tror vi kompletterar varandra väl.
Kramar!

Charlotta said...

Hurra, hurra, hurra för C!!!! My god, vilken tårta, den ser helt otroligt god ut!

Desiree said...

Charlotta, chokladmousse tårta med mangofyllning på en brownie botten. Minst lika god som den ser ut.
Kram!

Taina said...

Grattis till C! Snart är ni tillsammans igen och oj så mycket kul som väntar runt hörnet för dig!!!¨

Kramar!!

Suzesan said...

Grattis till din C och hurra hurra hurra hurra för er. Det var så fint skrivet av dig om din man. Jag blir så glad av sån kärlek.
Tårtan ser ut att vara min SMAK. Den ser god ut.
Kram
/Susanne

Desiree said...

Taina, ja massor med nytt väntar. Har inte tid att känna den vanliga januari ångesten ens :-)
Kram!

Suzesan, tack så mycket. Tårtan var riktigt smarrig.
Kram!