Sunday, April 17, 2011

Road trip

Idag åker vi vidare norrut mot Santa Fe. Det ska bli jättekul att få komma dit. Det är en relativt liten stad med endast ca 60,000 invånare. Santa Fe är dock berömd för sin charm. Här finns de klassiska vackra adobehusen. Här finns många fina och interessanta museer och det är också en konstnärsstad med många fina gallerier att besöka.

Våran road trip har varit så underbar och så fantastisk på alla tänkbara sätt. Jag, C och den röda Forden på road trip. Vidderna, landskapet som ständigt skiftar. Detta är Freedom! Detta är Lycka för mig. Jag älskar det här på alla sätt.


Igår passerade vi pekannötsodlingar. Mitt på den stora slätten kom vi till en del med stora arealer av grönskande träd. Pekannötsodlingarna har vi sett både i New Mexico och i Texas. Det är inga små områden. Träden är planterade i raka fina rader med rader av kanaler för bevattning.

3 comments:

Saltistjejen said...

Ja ni verkar ha det helt underbart! Förstår att ni njuter!!! :-)
Och Santa Fe har jag hört mycket om. En av mina fd kollegor flyttade dit efter sin pension. Tydligen ska det finnas mycket gallerier och konstnärer där.
Kram!

Annika said...

Alltså. man HÖR verkligen hur du TRIVS och hur mkt du njuter av er semester.
DET är underbart!!
KRAM!!!

Skruttplutt said...

Oh vad glad jag blir av att se det här inlägget! Fint!