Sunday, April 3, 2011

Back to Sweet Home Alabama

Ja så här som på bilden ovan ser det inte ut i Stockholm. Det hade ju lovats fint vårväder med sol och ca 10-15 plusgrader. Den uteblev helt. Istället blev det grått, dimmigt väder som sedan övergick till strilande regn med ca 5 plusgrader. Riktigt rusk väder, rena rama november vädret. Men nu ditchar jag det här stället och våren som inte kommer och letar upp våren i södern istället.

Detta blir sista inlägget innan jag sticker. Jag har bestämt mig för att inte ta med mig datorn. C har ju sin dator med sig så jag tror vi bör klara oss med en dator. Jag ska försöka blogga och lägga ut bilder allt eftersom. Det kan dock bli lite sporadiskt beroende på möjligheter och internet uppkoppling osv.

Jag såg den här filmen igår. Inte en ny film men en underbar film som gav mycket feel good känsla. Den utspelas i södern så det fanns många detaljer som jag la märke till på ett helt annat sätt än om jag inte hade bott där.


Bakade några goda Blueberry Muffins också. Lite amerikanskt för att komma i stämning denna söndag. C är framme och välbehållen. Han meddelade att solen lyser. Så nu tar jag mitt pick och pack och joinar honom. Ska bli såååå underbart!

16 comments:

Victoria said...

Ha en härlig semester!!
/Vic

Marie said...

Hoppas ni får en riktigt härlig semester! :)

Saltistjejen said...

Ha nu en riktigt härlig USA-semester!! Så underbart för er att få återse ert gamla hem såhär näraipå er tillbakaflytt. Jag är säker på att ni kommeruppskatta många saker nu efter att ha bott i Sverige igen ett tag och varit ifrån Alabama. Samtidigt kommer ni säkert också att se saker ni inte saknar och som ni trivs emd i Stockholm. Så som det ju är med flera "hemma".
Lycka till med resan nu!!!
Kram!

Anne said...

Kom nu ihåg dubbla väckarklockor ;)
Massor massor av trevlig resa hälsningar och hoppas att nu får det riktigt bra! KRAM!

Desiree said...

Victoria, tack så mycket :-)
Kram!

Marie, tack, det ska bli härligt att få åka iväg och tillbaka.
KRamis!

Saltis, tack vännen. Jag tror också att man kommer att återuppskatta det på ett helt annat sätt precis som det är mycket här som vi också uppskattar på ett nytt sätt. Det är iallfall väldigt lärorikt att byta kontinent. Det är underbart att ha flera hemma. Att jämföra är både interessant och berikande.
KRam!

Anne, ha ha helt rätt, du jag har till och med kört med trippla klockor. Nu måste ju bara åtminstonne en av dessa ringa. Usch jag kommer nog att ligga och vakna flera gånger ändå denna natten just för att detta hände Calle så nyligen.
Kram!

Marianne said...

Jag tror du gör klokt i att lämna datorn hemma. Det kanske är dags att köpa en iPad? Annars överlever man ju faktiskt utan, även om man inte tror det : )

Hoppas nu att du får en riktigt skön semester! Hur länge blir ni borta, förresten? Vad härligt att få lite sol och värme!!!

KRAMAR!

Desiree said...

Marianne, tack så mycket. Vi blir borta så att vi kommer hem precis till slutet på påsken. Alltså blir det ca 3 veckor. Nej någon iPad blir det inte för min del. Just iPad känns för min del ganska onödig. Jag har ju både dator och telefon att surfa på, iPaden har förvisso större skärm än telefonen men tycker ändå att jag klarar mig rätt bra utan den.
Sol ska bli sååå härligt.
Kraaam!

Suzesan said...

DUBBLA väckarklockor!!Ha en bra semester och du gör rätt i att inte ta med datorn. Du kanske får lite datorabstinens men det går ööööver.

Ska bli spännande att läsa om din resa när du hinner skriva. Koppla nu av och njuuuut Desiree. Skönt att C landat tryggt och VARMT:)

Kram
/Susanne

Lotta said...

Å, så härligt! Nu börjar den efterlängtade resan. Wow, 3 veckor! Önskar er en underbar resa och safe flight. Jag har glömt att säga att den här låten hör jag ganska ofta på radion och då tänker jag alltid på dig. Kramar!

http://www.youtube.com/watch?v=l2VYxQW6sm0

Livet enligt Jenny said...

Åh ha en underbar resa och ta gärna med dig solen hem!
Kramen

Anonymous said...

ha det helt underbart pa semestern! Hoppas att resan gar bra och att ni far en toppenviselse. Harligt med lite sol och varme ocksa! Jag var lite 'chockad' over hur vintrigt det fortfarande kandes hemma i Goteborg i helgen. Kram!!

Annika said...

Nu tänker jag på dig. du borde befinna dig ngnstans över Atlanten just nu.
Vädret är uselt, och jag hoppas att det inte påverkar din flygning.
Men, sen tror jag det ska bli vackert väder. Våren har ju absolut kommit till Bama! Jag önskar dig den bästa av semestrar!!
OCh en iPad känns som överkurs för mig också. Visst kommer ni att klara er med Cs dator.
HA så fint nu!!!
Ska bli så roligt att följa din resa!!!
KRAM!!!!!

anna of sweden said...

Trevlig resa!!!

Fröken Anki said...

Hoppas resan gick bra och ni nu kan börja en skön semester. Ni lär ju ha varmare än vad vi har här uppe i PA och fler blommande träd. Lite avis är jag allt!

Ha det gott, ser fram emot bilder och berättelse från er tripp.
Kram

charlotta said...

åh, vad härligt! hoppas nu att ni får en grym resa! njut ordentligt, och var rädda om er!

Madeleine said...

Ser jättesmarriga ut! :)