En liten kort hälsning från Toscana. Det är fantastiskt vackert här och mat samt dryck otroligt goda! Fälten breder ut sig som ett gigantiskt lapptäcke. Böljande kullar med vinodlingar och olivträd.
Utsikten från vårat hotelrum vi hade i Radda in Chianti där vi tillbringade våra två första nätter. Taget i gryningen när solen precis gått upp. Så nog kan man säga att vi har room with a view.
Världens fulaste lilla bil, våran hyrbil är denna lilla Lanzia. Liten skåp bil men väldigt praktisk att parkera. Här i europa är det bäst med mindre bilar. Gatorna i dessa små bergsbyar många byggda under medeltiden är många gånger väldigt smala och trånga och då underlättar det med en liten bil.
Detta får bli väldigt kort och jag får visa mer bilder och berätta mer då vi är hemma igen.
Ha en fin helg allihop!
9 comments:
Jag tror ni bodde på samma hotell i Radda in Chianti som vi när vi var där på smekmånad! Tror det hette Relais Vignale? Jättemysigt ställe. Och så mycket god mat! Åt ni på Pizza Pie? Gigantiska pizzor som man delade på o de var så goda! Hoppas ni får en fin semester! :)
Yes det stämmer väl. Så mysigt och vackert hotel. Love! Nej vi har inte provat pizza pie ännu. Låter spännande. De hade mycket gott på menyn och den lilla staden var så charmig.
Kram!
Men vad härligt! Snacka om att ladda batterierna.
Kram kram
Snacka om MYSIGT och vackert!
Förstår att ni njuter fullt ut av allt. Chianti-vin gillar jag verkligen!
JAG VILL OCKSÅ ÅKA DIT!!!
Kram!!
Men vilken mysig resa nu gör. Utsikten är njutbar, det förstår jag så väl.
Ha det fortsatt bra.
Vilken utsikt ni hade. Mysigt! Det verkar praktiskt med en liten bil på de smala vägarna. Härligt att kunna njuta av god mat och dryck. Skall bli roligt att se mer från resan. Kramar!
Ni ser ut att ha det alldeles underbart. Vilken utsikt från hotellrummet. Ja hur skulle man inte kunna köpa på sig alldeles för mycket vin när man är i vin paradiset.
Jag ser fram emot fler bilder.
Kram
Vackert! Precis rätt taktik för att tackla höstmörkret! :-)
Jag älskar inredning och temat för denna plats, jag älskar verkligen att lägga en del av detta till min restaurang.
Post a Comment